Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagynak nekem egy...

Miért nem hagynak nekem egy csepp magányt sem?!

Figyelt kérdés

Torkig vagyok a szüleimmel!

Bejöttem a szobámba, csak ugy, erre kérdezik, h valami baj van-e, mondtam, h nem, de nem adják fel, megkérdezik meg 600-szor, aztán kérdezik, hogy mit tudnak segíteni, meg történt-e valami a suliban, meg ilyenek... Unata mar kicsit flegmán mondtam, hogy nincs semmi baj, meg mi van abban, hogy csak szimplán egyedül akarok lenni? Most ezért meg en vagyok a rosszindulatÚ...

De hallom, hogy anya egyfolytaban sug valamit apunak es minden mondatban ott a nevem... Meg hogy "szerintem szomorú, de elutasít"...

Ma is ez volt. Most őszinte leszek: maszturbalni akartam. Bementem a szobába, erre megint jöttek a szokásos dumával... Bakker, tiszta ideg voltam, hogy hagyjanak mar beken, de csak rontott a helyzeten, mert most meg meg jobban azt hiszik, hogy valami baj van, hisz rájuk is kiakadtam...

MIERT NEM LEHET FELFOGNI VÉGRE, HOGY EGY KIS SZEMÉLYES TÉRRE VÁGYOM???!!!

Konyorgom, valaki segítsen! 1000000000000-szer próbáltam elmagyarázni nekik, hogy nincs semmi bajom, de nem fogjak fel!!!

Mar ott tartok, hogy komolyan sirhatnekom van es csak azért akarok egyedül lenni........ 😓😓😓

Köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017. ápr. 30. 19:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a valaszt!!! :)

De nehanyotoknak mégegyszer elismetlem: csak az utolsó alkalommal voltam flegma es ideges. Most gondoljatok bele: egymillioszor elmagyarázom nekik, hogy nincs semmi bajom, jól vagyok, csak kicsit jól esne az egyedüllét, aztán mar elegem lett es ezért voltam ideges, amit el is magyaráztam nekik, hogy azért lettem most ilyen, mert nem hagynak egy csepp magányt sem, pedig nincs semmi bajom.

De ennek ellenére minden valasz segített, úgyhogy köszönöm mégegyszer! :)

2017. máj. 1. 12:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem akarsz szenvedni ettől, nagyon egyszerű a megoldás. Amikor egyedül akarsz lenni, kezdj valami olyan tevékenységbe, ami koncentrálást igényel. Például olvass, vagy rajzolj, vagy fejts rejtvényt. Ha bemennek utánad a szobádba és egy könyvvel a kezedben látnak, tudni fogják, hogy a könyv miatt vonultál el, és nem azért, mert problémád van. Ha csak simán ülsz magadban arra könnyű ráhúzni, hogy bajod van. (pedig azzal sem lenne semmi gond, csak a szüleid aggódósak. Ilyenek, fogad el.)

2017. máj. 1. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!