Jogosan érzem úgy hogy a szüleim nem hagynak nekem magánszférát?
23 évesen jogosan érzed, igen. Hacsak nem azért küldenek aludni mert hangos vagy, vagy ilyesmi.
Vannak olyan emberek akik kamaszkorukban elfelejtettek lázadni, és így járnak.
"Továbbá megszabják, hogy meddig lehetek fent. 11-ig fent szoktam lenni, anyu szerint már 9-kor feküdni kellene."
Egy pillanat! Véleménye anyukádnak nyilván lehet erről, és miért ne mondhatná el?
Nem mindegy, hogy ő elmondja, hogy szerinte mikor kéne feküdnöd, vagy minden este ingerült veszekedés van amiatt, mert ágyba akar kényszeríteni.
Amikor a szobádban ülnek, mit csinálnak? Csak néznek téged? Vagy olvasgatnak, merengenek?
Vagy valami konkrét tevékenységet végeznek, ami odaköti őket (pl. a szekrényben nekik is vannak holmijaik, és azokat pakolják)? Ha az utóbbi, akkor légy megértőbb. Ha csak üldögélnek, merengenek, olvasnak, akkor olyan légkört teremtenék a szobában, hogy ne érezzék jól magukat és legközelebb maguk döntsenek úgy, hogy inkább nem ülnek be.
Nekem már 13 évesen se szóltak bele abba, mikor feküdjek le ._.
Szerintem is beteges, amit csinálnak, költözz el, amilyen hamar csak tudsz!
Nekem se szólnak bele régen, anya 8-9-kor aludni megy mert fáradt de tudja hogy én apámra ütök aki hajnalig tud gépezni aztán kora reggel anya előtt pattan ki az ágyból.
Volt pár hajnali gépezés suliidőben, nem szóltak, pár alkalom után magamtól rájöttem hogy nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!