Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan érzem úgy hogy a...

Jogosan érzem úgy hogy a szüleim nem hagynak nekem magánszférát?

Figyelt kérdés
A szüleim mindig a szobámban ülnek, amikor azt mondom, szeretnék egyedül lenni, akkor azt mondják, ez nem az én házam, és nincs saját szobám. A tesóm szobájába soha nem ülnek. Továbbá megszabják, hogy meddig lehetek fent. 11-ig fent szoktam lenni, anyu szerint már 9-kor feküdni kellene. 23 éves vagyok. Most írjátok költözzek el, de kiskoromban is ez ment.
2017. aug. 2. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ez beteges. Költözz el!
2017. aug. 2. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

23 évesen jogosan érzed, igen. Hacsak nem azért küldenek aludni mert hangos vagy, vagy ilyesmi.

Vannak olyan emberek akik kamaszkorukban elfelejtettek lázadni, és így járnak.

2017. aug. 2. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
23 evesen 9kor lefekudni? 14 vagyok de anyam ezt nem.szabja meg. Felnott vagy hadd dontsd mar el mikor fekszel le... amugy miert nem koltozol el?
2017. aug. 2. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

"Továbbá megszabják, hogy meddig lehetek fent. 11-ig fent szoktam lenni, anyu szerint már 9-kor feküdni kellene."

Egy pillanat! Véleménye anyukádnak nyilván lehet erről, és miért ne mondhatná el?

Nem mindegy, hogy ő elmondja, hogy szerinte mikor kéne feküdnöd, vagy minden este ingerült veszekedés van amiatt, mert ágyba akar kényszeríteni.

Amikor a szobádban ülnek, mit csinálnak? Csak néznek téged? Vagy olvasgatnak, merengenek?

Vagy valami konkrét tevékenységet végeznek, ami odaköti őket (pl. a szekrényben nekik is vannak holmijaik, és azokat pakolják)? Ha az utóbbi, akkor légy megértőbb. Ha csak üldögélnek, merengenek, olvasnak, akkor olyan légkört teremtenék a szobában, hogy ne érezzék jól magukat és legközelebb maguk döntsenek úgy, hogy inkább nem ülnek be.

2017. aug. 2. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
Mar 5 eve el kellett volna koltoznod. A szuleid betegek.
2017. aug. 2. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem már 13 évesen se szóltak bele abba, mikor feküdjek le ._.

Szerintem is beteges, amit csinálnak, költözz el, amilyen hamar csak tudsz!

2017. aug. 2. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem se szólnak bele régen, anya 8-9-kor aludni megy mert fáradt de tudja hogy én apámra ütök aki hajnalig tud gépezni aztán kora reggel anya előtt pattan ki az ágyból.

Volt pár hajnali gépezés suliidőben, nem szóltak, pár alkalom után magamtól rájöttem hogy nem éri meg.

2017. aug. 2. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!