Jogosan akadtam ki?
Idén államvizsgáztam, hamarosan doktorrá avatnak. Öt évig kitanultam a lelkem és végül elértem az álmom hogy orvos lehessek. Annyira boldog voltam.
Hazajöttem (másik városban voltam albérletben az egyetem miatt). Apám nagyon érdekes ember úgy el van a maga világában. Összevesztek anyámmal még a költözésem előtt, mire én hazaértem nem nagyon beszéltek egymással. Na mindegy már kb 3 hónapja amúgy is mondtam h mikor lesz a diplomaosztóm, anyámmal egyik nap elmentünk ruhát venni is. Mikor hazaértünk kérdeztem apám h akkor hány jegyet vegyek a diplomaosztómra és ekkor hangzott el az az ominózus mondat: "Miért, most ez mikor lesz? Elmegyünk rá egyáltalán? Nekem senki nem mondott semmit erről, nem is tudok semmiről"
Egyszerűen szó szerint lefagytam, 5 rohadt kemény év van mögöttem, kitanultam a belem és van képe egy olyan felvetéshez h mindez semmi, arra se érdemes h emiatt utazzunk 50 km-t és rászánjunk egy napot h megünnepeljük? Egész nap csak zokogtam annyira rosszul esett. Azóta nem tudok jóérzéssel gondolni a diplomaosztóra, úgy érzem a mondatai, a hozzáállása megölt minden örömöt, varakozast ami ehhez kapcsolódott.
HA egy ilyen kérdés miatt "kiborulsz" és "egész nap csak zokogsz", akkor érzelmileg nagyon labilis vagy!
Mellesleg a kérdésben szó sem volt arról, hoyg nem akarna elmenni, hanem csak arról, hogy eddig senki nem hívta öt oda!
Jogos, viszont próbálj megnyugodni. Mint irtad Apud el van a maga világában. Nekem is van olyan a családomban aki el van és ha ilyen helyzet alakulna ki, akkor nem venném a lelkemre, mert NEM LEPŐDNÉK meg a reakcióján.
Nem mindenki egyforma. Szerintem büszke rád és tudja, hogy mennyit gürcöltél, hogy mindezt elérd, viszont vannak olyan emberek akik nem szeretik a felhajtást..a rendezvényeket stb. A múltkor az öcsém teljesen ki volt akadva, hogy mennie kellett a fia ballagására. Mondta, hogy nem szereti ezeket..természetesen büszke a fiára meg minden.
Nem kiakadni kellett volna, mint egy ovis, hanem válaszolni, igen, most lesz, ekkor és ekkor, persze, hogy elmegyünk rá.
De ha anyukádék összevesztek, akkor lehet, hogy anyukád miatt nem akart igazán menni, mert nincs kedve vele menni sehova.
Szerintem ne legyél orvos, ha ettől ennyire kiakadsz. Nem szeretnék a kezeid közé kerülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!