Jogosan nem enged el? Mivel vehetném rá? 17/L
Ha nem bízik benned, nem tudom, rá lehet-e venni.
De miért nem bízik benned, ha nem szoktál inni?
2017. júl. 12. 19:18
Jogosan nem enged el, mivel a törvény szerint ő felel érted. Az már más kérdés hogy van-e bármi alapja a bizalmatlanságának azon kívül hogy ő is volt tini, és pontosan tudja hogy mennek a dolgok. Én is megígértem fűt-fát a te korodban, el is engedtek, igaz ami igaz-addig a nyaralásig egyszer sem ittam le magam. Addig.
2017. júl. 12. 19:22
"Abszolút igazad van anya, valóban innánk, de tudod, a víz életfeltétel. Szóval ha nem innék, meghalnék."
2017. júl. 12. 19:23
Egy kicsit lázadj. Erre akkor van leginkább erkölcsi alapod, ha az elvárható kötelezettségeidet szépen teljesíted (jól tanulsz, szobádat, cuccaidat rendben tartod, házimunkába is arányosan besegítesz). Ez esetben, ha valamit megtiltanak, akkor is simán menj el, de azért írd meg, hogy mikor, hol vagy, hogy ne idegeskedjenek. 25 éve, mikor én voltam fiatal, akkor is már baráti társasággal nyaraltak 16-17 évesek. Ha nagyon nem tetszik nekik, akkor legfeljebb érted jönnek. Húgom 20 éve 15 évesen már egész éjszaka bulizhatott (akkoriban simán beengedték mindenhova a 15 éveseket), meg barátját is hazavihette. Előbbire az volt a szövege, hogy mennyivel biztonságosabb reggel hazajönni, mint lófrálni az éjszakában. Utóbbira meg, hogy mennyivel biztonságosabb, ha egy megbízható sráccal van, mintha barátnőkkel csapongnának ki az éjszakában...
2017. júl. 12. 19:56
szerintem nincs igaza
ilyenkor tényleg lázadni kell
megmakacsolni magad/elmenni a tiltás ellenére
a mai lányok egy része ilyenkor már túl van néhány részeg kalandon valami buli alatt a bokorba/wc be
igy hogy ti csak lányok elmennétek még ettől se kéne félni
2017. júl. 12. 20:19
Nem értem, hogy egy majdnem felnőtt lányt miért nem lehet elengedni a barátnőivel.... Miért nem bízik ennyire benned?
Szerintem az sem főbenjáró bűn, ha egy 17 éves lány iszok egy kicsit. Nem holt reszegre és nem rendszeresen. Mai gyerekek többsége kb 14-15 évesen össze-vissza dugnak, isznak, cigiznek, (ami teljesen abszurd) anyud meg azon van fennakadva, hogy 17 évesen innal, pedig mint írtad ez amúgy sem igaz. Érdekes. Én elengednem a lányom, persze elmondanám, hogy normálisan viselkedjen stb stb.
2017. júl. 12. 23:08
7/10 A kérdező kommentje:
Azt én sem tudom miért nem bízik bennem, nem járok sehova el itthonról, jó tanuló vagyok, a feladataimat is elvégzem rendesen.Még megpróbálom meg győzni, a válaszokat köszönöm szépen. :)
Nem lehet h magából indul ki?
2017. júl. 13. 22:34
9/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hallásból úgy tudom, hogy még sosem ivott nagyobb mennyiségben.
10/10 anonim válasza:
Persze hogy nem enged el ha még csak inni se fogtok.
2017. júl. 16. 15:17
Kapcsolódó kérdések: