Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagynak a szüleim...

Miért nem hagynak a szüleim reggel "sokáig" aludni?

Figyelt kérdés
Akárhányszor 9 nél tovább alszok jön a papolás h keljek már fel...Szoktam segítni nekik mindig de valamiért nem bírják ha sokáig alszom.Mindig azt mondogatják h ha dolgozni fogok ugyse alhatok.Felkeltenek aztán tök mind 1 mit csinálok csak ne aludjak.Egyébként meg hétfotol csütörtökig koliba vagyok suli miatt.19 éves vagyok.
2018. febr. 10. 11:43
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
88%

Azért nem hagynak aludni, mert buták mint a sötét éjszaka. Erre nincs jobb, vagy kevésbé provokatív válaszom.

Az olyanok meg inkább maradjanak csöndben, akik ehhez hasonlókkal jönnek: "szokj hozzá a koránkeléshez, mert ha majd dolgozol, akkor még korábban kell kelni".

Hát babáim, évek óta dolgozom, kb. 2 órával később kelek mint iskolás koromban bármikor.

2018. febr. 10. 14:58
 32/52 anonim ***** válasza:
22%

Én is keltem a 3 éves gyerekem. 😊

Ha sokáig alszik a délutáni alvás elhúzódik és este képtelenség időben elaltatni. Mivel még kicsi, így mi is ébren vagyunk amíg ki nem dől.

Nyilván te már elvagy egyedül, ezt csak azért írtam, hátha megszokásból ébresztenek. Gondolom te nem ugrálsz este az ágyukban, ha aludni akarnak.

2018. febr. 10. 15:00
 33/52 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is hülyeség, amit művelnek. Suliba jársz, minden nap korán kelsz, csinálod amit egy 19 évesnek kell. Nem értem, miért ne alhatnál legalább hétvégén? Az is hülyeség amit itt írt valaki, hogy nem akarják, hogy elkényelmesedj, egyre később feküdj le stb. 2 nap alatt biztos nem fog hozzászokni ehhez, max. kipiheni magát :)
2018. febr. 10. 15:21
 34/52 anonim ***** válasza:
16%
"Nem kelnék fel, akárhogy hisztiznek. Semmi közük hozzá hogy mikor kelsz." Ebből is látszik hogy egy ostoba kölyök vagy. Persze neketek közötök van a kajához ami elkészül amig TI lustálkodtok, Közötök van a tiszta ruhához, a fűtött házhoz, a internethez, a bérlethez, mindenhez... DE PERSZE a szülők a szemetek ha minimális segítséget meg normális viselkedést elvárnak- hiszen "minek az ilyennek gyerek" mert a szülő csak arra van hogy kussoljon, meg pénzeljen és kiszolgáljon. Nem kívánok és senkinek semmi rosszat, csak hogy duplán kapja vissza azt amit ő tesz másokkal. Tiszta jó lesz ha nektek is odavágják a saját gyerekeitek- bár kétlem hogy lesznek, hisz a kényelmetek előbbvaló mint mással törődni- hogy sza.r alakok vagytok, mert nem játszotok nekik csicskát napi huszonnégy órában, és nem kerestek elege hogy az "occsó" dolgokat, amik kétszer annyiba vannak mint a havi fizetésetek megvegyétek nekik..
2018. febr. 10. 15:42
 35/52 anonim ***** válasza:
98%

Az édesanyámnak szerintem nem lesz jobb attól ha korán kelek. Takarítani bármikor lehet. Igen, akár este is. Remélem nincs gyereked. Ha van, akkor sajnálom. Azt is megmondod neki hogy mikor keljen, kivel barátkozzon és milyen zenét hallgasson? Kontrollmániás fröcsögésed erre enged következtetni.

2018. febr. 10. 16:11
 36/52 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, mennyire leszek lepontozva.

Én is éjjeli bagoly vagyok, megnéztem a neten, hogy ez micsoda. Delayed sleep phase syndrome a neve. Utána lehet olvasni. Van az ellenkezője, pl. anyukám, aki este 8-kor kidől és reggel 4-kor kel, egyszerűen nem tud aludni. Nekem meg a legjobb, ha hajnali 4-kor fekszem és 11-kor kelek.

Azt mondják, hogy a "baglyoknál" 24 óránál hosszabb egy nap, a "pacsirtáknál" meg rövidebb. (Ugye ember alkotta a 24 óra egy nap.) Máskor van a legéberebb állapot, máshogy alakul a nap folyamán a belső testhőmérséklet, az alvást elősegítő hormonok.

Olvastam olyan teóriát, hogy ez annak a maradványa, hogy az őskorban nem mind egyszerre feküdtünk le, hanem voltak őrök, hogy ne egyenek meg minket az állatok.

2018. febr. 10. 16:15
 37/52 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan nem értem, akik a főzéssel, takarítással példálóznak. Én most, 16.30-kor fogok nekiállni főzni, amíg sül a csirke, porszívózok. Eszembe nem jutna délelőtt takarítani. 25 éve vezetek háztartást, tiszta minden és minden nap van főtt étel.
2018. febr. 10. 16:17
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám is ilyen volt. Ő mindig fent volt legkésőbb 6kor és nehogy már a többiek tovább aludjanak. Nem mintha bármit kellett volna csinálni, de ne aludjááál mer csak. Ő is mindig ezzel a szarsággal, jött, hogy majd ha dolgozni fogok, akkor nem kelek fel elkések és kirúgnak... Mondom ne foglalkozz vele hogy az iskolából se késtem soha, de mindegy, az állítólag az nem ugyan az.
2018. febr. 10. 16:18
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
6-kor kelek minden hétköznap, nem kelnék fel 10-nél előbb hétvégén.
2018. febr. 10. 16:37
 40/52 anonim ***** válasza:
15%
49%-os én meg a te szüleid sajnálom úgyhogy kvittek vagyunk:-)
2018. febr. 10. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!