Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagynak a szüleim...

Miért nem hagynak a szüleim reggel "sokáig" aludni?

Figyelt kérdés
Akárhányszor 9 nél tovább alszok jön a papolás h keljek már fel...Szoktam segítni nekik mindig de valamiért nem bírják ha sokáig alszom.Mindig azt mondogatják h ha dolgozni fogok ugyse alhatok.Felkeltenek aztán tök mind 1 mit csinálok csak ne aludjak.Egyébként meg hétfotol csütörtökig koliba vagyok suli miatt.19 éves vagyok.
2018. febr. 10. 11:43
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
27%
És ezt meg is tudod indokolni, te zseni?
2018. febr. 10. 16:40
 42/52 anonim ***** válasza:
44%
Amíg nem nyávogsz, hogy legyen tök kss, csak mert te aludnál nem értem, minek vernek fel.
2018. febr. 10. 17:02
 43/52 anonim ***** válasza:
88%
Mert beszűkült prolik, azért. Amíg egyetemistaként otthon laktam nyaranta, addig este 6-kor keltem és reggel 8-9 között feküdtem. Így működtem legjobban, ezekben az órákban tudtam értelmesen dolgozni fordítóként, szüleim egy büdös szót nem szóltak. A bioritmuson rugózás, meg mások lustának titulálása nevetséges. Esténkén volt, hogy 14 órát dolgoztam majdnem nonstop, erre az lustáz le, aki söpröget hattól kettőig valahol? Ugyan kérem.
2018. febr. 10. 17:04
 44/52 anonim ***** válasza:
67%

Amúgy én sem keltem fel a kedvesemet 8-kor, alszik ő délig is, de én addig sütök vagy főzök és NEM járok lábujjhegyen.

De az dühítő, mikor valaki szunyál monjuk 10-ig, és addig halál csendben kell lenni mindenkinek.

2018. febr. 10. 17:05
 45/52 anonim ***** válasza:
87%
Engem szerencsére semmivel nem lehet felébreszteni.
2018. febr. 10. 17:25
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
A mi családunknál hétvégén mindig szigorúan sokáig alvás volt. Mivel mindannyian hétköznap nagyon korán keltünk. Amíg középsuliba jártunk a tesómmal minden reggel negyed 6kor ébredtünk, de suliból leghamarabb csak 5 körül értünk haza és utánna kezdődött a lecke írás, tanulás. Szerintem irreális ez egy gyereknek, ezért hétvégente muszáj volt pótolni a nsgy délelőtti alvással és dögléssel. Senkit nem zavart hogy nem 12:00kor ültünk le ebédelni. Valamint nálunk a brutál nagy vasárnapi zabálás meg az 5 fogásos ebéd se volt divat, mert a hétvégét teljes mértékben a pihenésre szántuk.
2018. febr. 10. 19:30
 47/52 anonim ***** válasza:
88%

"Nyilván amíg el vagy tartva, addig nem gond, ha délig alszol, de valóban, ha dolgozni fogsz, saját lakásod lesz, magadra kell főznöd, takarítanod, vásárolnod"

Én dolgozom, magamra főzök, mosok, takarítok, bevásárolok, albérletet tartok fenn. Mégis szeretek hétvégente akár délig is aludni és nem érzem bűnnek...

2018. febr. 10. 20:03
 48/52 anonim ***** válasza:
22%

Mert éjszaka kell aludni és nem nappal!

Este 10 órakor lefekszel másnap 7 órakor kelsz, nem értem mi ebbe a probléma. Sok haverom, ismerősöm képes hétvégén délig aludni és hajnalokig ébren lenni.

2018. febr. 11. 21:33
 49/52 anonim ***** válasza:
65%

Én is pontosan így vagyok ezzel. Miért kellene korán lefeküdni, majd korán is kelni? Miért nem élvezhetem azt, hogy sokáig maradok ébren, és addig alszom, amíg akarok? Nem hiszem, hogy ehhez bárkinek lenne köze. Te - és a hozzád hasonlók - nyugodtan csináld, de másoknak ne oszd az észt.

2018. febr. 11. 23:22
 50/52 anonim ***** válasza:

Mivel mi 5-en élünk együtt és egy fürdőszoba van,így nálunk teljesen normális,hogy a szülők korábban fekszenek,a gyerekek pedig később.

Ha mindig mindenki egyszerre lenne ébren,akkor nagyon nehéz lenne 5 embernek együtt élnie.

2018. febr. 12. 05:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!