Ti begyógyszereznétek a 16 éves gyereketeket, mert azt mondják "szorong"?
Persze, ha odacipelik a pszichiáterhez, 2 percből meg egy làbkopogtatásból meg tudja állapítani...
Undorító gyógyszeripar.
Úgy kerültem oda, hogy egyszer elájultam lázasan és menstruáltam (csak ezekről nem akart tudomást venni) és odaküldött a gyerekorvos.
Jó, igen, rólam van szó.
Csak mivel támadtatok azért írtam azt, bocs.
Rohadtul nem kamu.
Szerintem legtöbbször az a baj az ilyen szorongásos 'begyógyszerezésekkel', hogy a szorongást egy darabig oldja (talán), de a szorongás oka továbbra is rejtve marad, tehát esély sincs megoldani! Ezen kívül számolni kell olyan mellékhatásokkal is, mint a kábítószereknél, sőt akár függőség is kialakulhat! Átmeneti megoldásként esetleg el tudom képzelni a gyógyszert, mert időt lehet nyerni vele, talán egy fél évet, de azt is mérlegelni kell, hogy milyen áron...
A szorongás okának a megkeresésében akkor tudnék talán segíteni, ha megkeresel egy magán-üzenettel...
Nagyon rosszul voltam tőle, folyton hánytam...
Szerencsére már nem kell szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!