Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti begyógyszereznétek a 16...

Ti begyógyszereznétek a 16 éves gyereketeket, mert azt mondják "szorong"?

Figyelt kérdés

Persze, ha odacipelik a pszichiáterhez, 2 percből meg egy làbkopogtatásból meg tudja állapítani...

Undorító gyógyszeripar.

Úgy kerültem oda, hogy egyszer elájultam lázasan és menstruáltam (csak ezekről nem akart tudomást venni) és odaküldött a gyerekorvos.

2018. febr. 9. 20:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem én megpróbálnám gyógyszeres kezelés nélkül megoldani, olyan orvost keresnék, aki ezt meg tudja oldani. Gyerekeknél, serdülőknél kimondottan nem szimpatizálok a gyógyszerezéssel (a felnőtt meg azt csinál magával, amit akar).
2018. febr. 9. 20:22
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen felületesen vizsgálná meg, akkor én kiérném egy másik orvos véleményét is.
2018. febr. 9. 20:26
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
Többedjére teszed fel ezt a kérdést, és a sztori alakulását alapul véve szerintem az orvos nem járt messze az igazságtól.
2018. febr. 9. 20:29
 4/30 anonim ***** válasza:
79%
hányszor írod még ki ?
2018. febr. 9. 20:30
 5/30 anonim ***** válasza:
89%
Konzultáljatok inkább pszichológussal, kompetensen el tudja dönteni, valóban szorongsz-e, és biztosan nem fog gyógyszert felírni, mivel arra nincs jogosultsága.
2018. febr. 9. 20:31
 6/30 A kérdező kommentje:
Nem is rólam van szó...
2018. febr. 9. 20:32
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Persze nem rolad van szo, de még a kérdést is E/1-ben irod ki. Hagyjuuuuk máár :)Találj ki egy profibb sztorit legközelebbre ;)
2018. febr. 9. 20:35
 8/30 A kérdező kommentje:

Jó, igen, rólam van szó.

Csak mivel támadtatok azért írtam azt, bocs.

Rohadtul nem kamu.

2018. febr. 9. 20:42
 9/30 Fejér György ***** válasza:
97%

Szerintem legtöbbször az a baj az ilyen szorongásos 'begyógyszerezésekkel', hogy a szorongást egy darabig oldja (talán), de a szorongás oka továbbra is rejtve marad, tehát esély sincs megoldani! Ezen kívül számolni kell olyan mellékhatásokkal is, mint a kábítószereknél, sőt akár függőség is kialakulhat! Átmeneti megoldásként esetleg el tudom képzelni a gyógyszert, mert időt lehet nyerni vele, talán egy fél évet, de azt is mérlegelni kell, hogy milyen áron...

A szorongás okának a megkeresésében akkor tudnék talán segíteni, ha megkeresel egy magán-üzenettel...

2018. febr. 9. 20:50
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul voltam tőle, folyton hánytam...

Szerencsére már nem kell szednem.

2018. febr. 9. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!