Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Magára hagynátok a (gimnazista...

Magára hagynátok a (gimnazista) gyereketeket a párotok miatt? Ebben az esetben belemennétek egy ilyen megoldásba?

Figyelt kérdés

Mielőtt félreértenétek, nem az a baj, hogy barátja van. 3 éves koromban váltak el apával, elég sok kapcsolata volt azóta.

Inkább az zavar, hogy fél éves kapcsolattal elvárja, hogy költözzek vele az ország másik végébe a pasihoz úgy, hogy most leszek végzős, tavasszal érettségizek... Ide köt minden, itt nőttem fel, itt van a barátom, a barátnőim, barátaim.

De nyilván nem fogok 17 évesen egyedül élni, ezért az unokatestvéremmel (21 éves lány, itt jár egyetemre) azt találtuk ki, hogy ő ideköltözhetne, ha anya elmegy. Így nem is lennék egyedül, nem kéne itt hagynom mindent.

2017. aug. 3. 09:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20%
17 vagy. Nem te mondod meg, viszont igen, megoldható a szitu ha anyud is kompromisszumkész.
2017. aug. 3. 09:57
 2/18 anonim ***** válasza:
23%
El tudna a 21 éves lány tartani téged illetve magadat? Mert főleg érettségi időben, nem nagyon lesz időd elmenni diákmunkázni az a helyzet. Elég nehéz lesz, suli után, még főzni, mosni, takarítani,de nem lehetetlen.
2017. aug. 3. 09:57
 3/18 A kérdező kommentje:

Oké, hogy nem én mondom meg, de nem fogok mindent itt hagyni, hogy az Isten háta mögé költözzek. Főleg úgy, hogy anyának elég kevés kapcsolata élte meg az első évfordulót...

Utolsó, nem dolgozunk. Nyilván a szüleink támogatnának továbbra is (nincsenek anyagi problémáink).

2017. aug. 3. 10:00
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Te ismered anyudat, hogy mit szólna ehhez. Én nem lennék ilyen .... szülő hogy fél év után összeköltözzek egy pasival amior a lányomnak csak 1 éve van hátra. Jöjjön a pasi. De ha mégis ilyet tennék, hagynám a lányomat hogy itt éljen. Utána már úgyis máshova fog menni ha egyetemre megy vagy szakmát tanulni.
2017. aug. 3. 10:05
 5/18 A kérdező kommentje:

Maga a döntés engem is meglepett, mert azért anya sem volt olyan, hogy csapot-papot itt hagyna egy pasiért. De 400 km a távolság és hogy ez így nem jó, nem tudnak rendesen együtt lenni, stb.

Más lenne, ha már évek óta együtt lennének. De így elég hihetetlen számomra a döntése.

2017. aug. 3. 10:10
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
mondjad neki azért menekülő útvonalat hagyjon magának, ahová vissza tud menni ha nem válik be a pasas.
2017. aug. 3. 10:16
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

Én nem, szóval a második kérdés már irreleváns is.

Tényleg meglepő, hogy hány férfi ugrik ki egy friss puniért egy házasságból, illetve hány nő rángat magával akár több gyereket is az új falloszért...

Hát ez van, te ne legyél ilyen.

2017. aug. 3. 10:19
 8/18 anonim ***** válasza:
20%
A leirasbol nem az tunik ki hogy o akar magadra hagyni, hanem hogy te nem akarsz vele menni. (ami persze szinten ertheto, de igy eros az a fogalmazas, hogy magadra hagyna egy pasi miatt)
2017. aug. 3. 10:20
 9/18 A kérdező kommentje:

Ide köt minden. Tudja, hogy nem rajongok a pasiért sem a viselkedése, beszólásai miatt.

Gondolhatta, hogy valószínűleg nem fogok menni.

2017. aug. 3. 10:22
 10/18 anonim ***** válasza:
92%

Én tanárként dolgozom, és előfordul, hogy középiskolások szülő nélkül élnek. (Olyan kb. 3%) Többnyire abból az okból, hogy az egy szem szülő külföldre ment dolgozni. Ha unokatesóddal élnél, az ennél egy fokkal jobb lenne.

Az is kérdés, hogy mit akarsz érettségi után. Ha akkor úgyis mostani városodba jönnél vissza, akkor nem kéne egy évet elszakadnod.

Hogy én szülőként mit döntenék, az nyilván attól is függ, milyen a gyerekem.

2017. aug. 3. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!