Magára hagynátok a (gimnazista) gyereketeket a párotok miatt? Ebben az esetben belemennétek egy ilyen megoldásba?
Mielőtt félreértenétek, nem az a baj, hogy barátja van. 3 éves koromban váltak el apával, elég sok kapcsolata volt azóta.
Inkább az zavar, hogy fél éves kapcsolattal elvárja, hogy költözzek vele az ország másik végébe a pasihoz úgy, hogy most leszek végzős, tavasszal érettségizek... Ide köt minden, itt nőttem fel, itt van a barátom, a barátnőim, barátaim.
De nyilván nem fogok 17 évesen egyedül élni, ezért az unokatestvéremmel (21 éves lány, itt jár egyetemre) azt találtuk ki, hogy ő ideköltözhetne, ha anya elmegy. Így nem is lennék egyedül, nem kéne itt hagynom mindent.
Fontossági sorrendet állított, gondolom az egyedülálló anyaként töltött évek után már minden mindegy alapon. Ez a "Nem akarok egyedül meghalni!" pánik, a harminc végi, negyven eleji egyedülálló és párkapcsolatban megmaradni képtelen nők betegsége. Ilyenkor aztán fél éves kapcsolatért eldob mindent, tök mindegy hogy kire milyen hatással lesz a döntése.
Én alapból nem rángatnám a gyerekem amíg ki nem repült a szülői házból, de anyád tuti belemegy majd ebbe a megoldásba, repesni fog az örömtől (nincs gyerek, pasihoz megy, felelősségnek vége!).
Én eleve nem költöznék el semmi ismeretség után az ország másik véébe. Az meg kizárt, hogy kiszakitsam a gyerekemet egy férfiért a környezetéböl.
Apa megtette és az 5 év alatt, amit a mostohámmal kellett élnem, teljesen tönkrementem, több mint egy évig pszichologushoz jártam a nö miatt, mire ugy ahogy normalizálódtam. Neki fontosabb volt a punci, mint a gyereke, és nem vette észre, mekkora kárt tesz ezzel (pedig az egész család probálta lebeszélni a dologrol).
Azota 1000km-re élek, apa.meg lassan belehal a rengeteg munkába, amit azlrt vállal, hogy ne leygen otthon addig sem - merthogy a mostohám nárcisztikus-kontrollnániás, de ö most kezd erre rájönni.
28n
Nem hagynám magára. Vinném magammal.
Miért kéne örökre abban a városban élni, ahol eddig éltetek??? Nem ti lesztek az elsők a világon, akik költöznek :D
A pasas 400 km-ről randizgatott??
Nem mennék a pasassal, nem is költöznék el 400-re ha már itt van lakásom. Sőt én férjhez sem mennék még egyszer :D
Jó lenne, ha anyud belemenne, hogy ott maradj, neki is lenne menekülőút, ha mégsem jönne össze a kapcsolat idegenben.
Itt a cikk. Gyamhatosagi engedellyel osszekoltozhetsz az uncsitesoddal ha az az erdeked szolgalja, marpedig ez a te esetedben fennall, anyadnak pedig penzbeli tartasi kotelezettsege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!