Szülők! Ti ugyanúgy szeretnétek a ronda gyereketeket is?
Van kettő gyereketek, az egyik egész jól néz ki, a másikuk viszont full ronda. Van önbizalma, de hát attól még egy genetikai selejt szegény.
Kevés barátja lesz, sosem lesz párkapcsolata, gyereke.
Egyformán szeretnétek mindkettőt?
Én szeretném ugyanúgy, sőt, talán egy kicsit jobban, mert sajnálnám szegényt.
De az azért nem biztos, hogy nem lesz párkapcsolata, gyereke.
A kevés barát sem biztos. Én három igen ronda embert ismerek, egy férfit, és két nőt, és közülük az egyik ronda lánynak sok barátja van, mondhatni népszerű, a másiknak átlagos mennyiségű. Párja mindkettőnek van, gyerek még nincs, de valószínűleg lesz.
A férfinak valóban nincs túl sok barátja, de ő az arcán lévő deformitás miatt ronda, míg a nők nem deformáltak, csak szimplán csúnyák. Ennek a férfinak csak egy párkapcsolata volt, már jó rég, azóta nincs. Hogy lesz-e, nem tudom, talán lesz olyan, aki elfogadja őt így is.
Nyilván igen, mert egy NORMÁLIS szülőnek a saját gyereke sosem ronda, bármilyen testi, szellemi fogyatékossággal is szülessen. És inkább támogatni kéne azt a szerencsétlen gyereket az életben nem még neked is éreztetni vele hogy milyen. És akkor még csodálkoznak az emberek mert van annyi lelki sérült, öngyilkos tinédzser!..
Add akkor örökbe ha ennyire a nyűgödre van hátha valaki olyan neveli fel aki nem így beszél róla.
Szeretnem, persze.
Akarki akarhogy lepontoz:
Mikor mar eleg erett, hogy felfogja ezt az egeszet, elmagyaraznam neki, azt, hogy igen o ronda, az egesz eletben hatrannyal indul, de legyen onmaga es ne probaljon megfelelni senkinek (annal inkabb lehet megfejelni).
Kimennek vele nyaron a nagykorutra es vegig neznenk az embereket, parokat es aki egy ilyen kerdessel al elo mint te, azt megvernenk.
"Kevés barátja lesz, sosem lesz párkapcsolata, gyereke."
Jézusom.
Már a saját környezetemből is hosszasan tudnám sorolni a példákat, amikor is iszonyat csúnya embereknek helyes párjuk volt, ill. kimondottan szép nőjük.
Egy ilyen hülye anyát bottal kéne agyonvágni.
Nem a gyereked a genetikai selejt, hanem te.
Olyat egy értelmes szülő nem mond a gyerekének, hogy ronda. És nem szereti kevésbé a másiknál csak azért, mert előnytelen a külseje.
Azt meg nem kell alapértelmezettnek venni, hogy a külseje miatt nem lesznek barátai, párja, gyereke.
Bár szerintem a kérdező a gyerek, aki rondának tartja magát és úgy érzi, a szülei ezért kevésbé szeretik, mint a tesóját.
Én ronda, de nagyon boldog ember vagyok, mert van két ronda, de makkegészséges és boldog gyerekem.
A feleségem az egyetlen a családban, aki jól néz ki (nekünk legalábbis tetszik:), ő meg imádja az ő ronda családját, kivételezés nélkül.
Szóval, köszönjük jól vagyunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!