Odaköltöztetnétek a gyereketeket egy "bűnöző" apához?
Jelenleg anyukámmal élek, akivel jó a viszonyom, ő nevelt fel.
Eddig két párja volt apukám óta, egyikkel sem jöttem ki.(részben az én hibám, mert zárkózott vagyok)
Most leszek 17 éves, és egyre többször érzem, úgy,hogy kicsit a terhére vagyok anyukámnak.
Egyrészt anyagi szempontból, de leginkább a magánéletét "zavarom".
Régen hallani sem akart arról,hogy apukámmal legyek, szinte tiltott tőle, mostanában viszont többször is hangoztatta,hogy mehetnék hozzá is, legalább hétvégéken, illetve újabban már azt is javasolta,hogy egy pár hónapra odaköltözhetnék hozzá, mert több mindent megkapnék.
Elgondolkoztam rajta,hogy tényleg oda menjek, mert ez így nekem sem jó, nem szeretnék anyukám terhére lenni, apukám pedig éjszakai életet él, úgyhogy az ő házában szinte "egyedül" élnék.
Apukám azt mondta,hogy bármikor szívesen lát, mehetek hozzá, pénzt ad, egyedül annyi,hogy nem takarít utánam, nem főz rám, és mondta is,hogy sokat leszek egyedül nála.Ez pedig ideális lenne számomra, önellátó vagyok, és nem kötődöm hozzá, mivel sosem volt velem, soha nem is szólítottam apának, úgyhogy "nem fog hiányozni", ha nincs otthon.
Azért problémás, mert nem tudni,hogy mit csinál, mibe keveredik, mi mennyire érinthet engem.
Mondjuk én azt gondolom,hogy nem egy amerikai film az élete, nem érzem úgy,hogy bajom lehetne miatta.
Bő 10 éve a nagyszüleim házában (apukám szülei) élt egy darabig, és egy éjszaka rájuk törtek a kommandósok, nagymamám pedig úgy megijedt,hogy sokkot kapott, és hetekig volt kórházban, és a mai napig retteg attól,hogy megint rájuk törnek.
Ez az egy aminek én sem örülnék, de mivel semmi közöm apukám életéhez úgysem lenne ebből bajom, maximum én is megijednék.
Ami inkább zavar,hogy olyan mintha egy idegen ember házában élnék, és félek tőle,hogy lesz valami hátulütője.
Úgy értve,hogy őt is zavarni fogom, a terhére leszek, és csak a baj lesz ezzel is.
Anyukám nem dobna ki, de nem szeretnék a terhére lenni, ha csak egy darabig laknék apukámnál akkor is "levegőhöz" jutna anyukám, aminek örülnék.
Elsősorban miatta akarok elmenni,hogy neki jó legyen, de nincs sértődöttség, vagy hasonló, ha nincs más természetesen maradhatok itt.
Én inkább apukádhoz mennék. Jobb teljesen egyedül lenni, mint fizikailag nem egyedül, de lelkileg mégis egyedül.
De szerintem egyikhez se kötődj érzelmileg.
Sajnos volt börtönben, csak erről nem szeretek beszélni.
A 90-es évek hírhedt ügyeiben is érintett volt, igaz csak sokad rendű vádlottként, de a 90-es évek végétől majdnem 8 évet ült börtönben, és még előtte illetve utána is 1-2 éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!