Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ha a gyereket bünöző...

Szülők, ha a gyereket bünöző vagy háborús bünös lenne, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Elszörnyednétek ? Nem provokáció csak ma ezen filóztam hogy rám hogy tekintenének akkor.Ti hogy tekintenétek a gyereketekre ? Háborús bűnös alatt azt értem hogy azt csinálná mondjuk egy polgárháborús helyzetben kegyetlenkedne pl a lakosokkal. Tényleg nem provkáció,csak kíváncsi vagyok.
2015. jún. 21. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Anno bejöttek az oroszok, megerőszakolták a magyar nőket, gyereket szültek, ment tovább az élet, Ukrajnában most is háború van, rá vannak kényszerítve az emberek.
2015. jún. 21. 22:29
 2/4 anonim válasza:
lelőném
2015. jún. 21. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül a gonoszságát nem tudnám elfogadni. Elfogadnám, ha nem heteró, vagy ilyesmi, de ha gonosz, azt nem. Ha kényszerből csinálná, akkor talán elfogadnám. Mondjuk kenyeret lop a gyerekeinek. Parancsra öl, azt is elfogadnám. De ha van más választása és mégis gonoszkodik, bűnöz, akkor valamilyen szinten "kiábrándulnék belőle" Nem tudnám ugyanúgy szeretni. Nagyon fájna. Megpróbálnám ezekről a dolgokról lebeszélni. Ha megbánná tetteit, akkor "megbocsájtanék" neki.
2015. jún. 21. 23:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez most számomra csak egy tesztkérdés, mert íróasztal mellett megválaszolom, ahogy most érzem. Nem tudom, hogy éles helyzetben ugyanígy válaszolnék-e.

Most 6 éves. Ha valami rosszat tesz, és leszidom, akkor jön bocsánatot kérni, és megölel. Én pedig azt mondom neki, hogy haragszom rád! De szeretlek, mert a fiam vagy. És mindig is szeretni foglak.

Szóval most úgy gondolom, hogy bármilyen érzés is csak a szülői szeretetemen belül alakulhat ki bennem. Haragudhatok rá, tarthatom elfogadhatatlannak a cselekedetét, de szeretem, mert ő a fiam. És ha börtönt kapna, járnék látogatni, és vinném a narancsot, vagy mittudoménmit. Most így gondolom...

2015. jún. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!