Szerintetek normális, ha a szülő féléven belül többször megüti a gyerekét?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 12:17
2/19 anonim válasza:
Attol fugg miert. En kaptam egy jopar pofont anyukamtol, de mindegyiket megerdemeltem. Volt egy felevre tobb is jutott.
3/19 anonim válasza:
Ha márciusban olyan bulit rendeztél, hogy a rendőrség is kijött, áprilisban meg összetörted a kocsit akkor megérdemelted a pofont.
Alapjáraton nem normális, de vannak olyan helyzetek amikor egy kamaszra ráfér két tasli.
4/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2015. jún. 20. 12:46
5/19 A kérdező kommentje:
nem velem történt meg hanem a testéremmel,mert nem jön ki jól anyámmal és tanácsot kért tőlem de nem tudom mit mondhatnék
2015. jún. 20. 12:50
6/19 anonim válasza:
Marha sok értelme van ám így a kérdésnek, egyrsézt fingunk nincs, miért kapott többször pofont a testvéred, másrészről csak az ő álláspontját látnánk, így nem lehet érdemben objektív véleményt mondani.
7/19 anonim válasza:
Nem, csak félévente egyszer.
??? :D
Osztom az előző válaszoló véleményét.
8/19 anonim válasza:
Jónak nem jó, de lehet normális. A szülők türelme is véges. Kéne ismerni a szituációt.
9/19 anonim válasza:
Miért fontos az, hogy féléven belül?
10/19 anonim válasza:
Az nem normális ha egy alvó gyereket a szülő kirángat éjszaka az ágyából csak azért, hogy pofon üsse. Az se normális ha csendben olvasó vagy tanuló gyereket a szülő hátba veri minden ok nélkül.
Viszont ha éppen lop a szülőktől, vagy éppen felgyújtja a lakást, vagy éppen lővi magát droggal, akkor a szülőnek elborulhat az agya annyira, hogy 2 hatalmas pofonnal díjazza a hülyeséget.
Szóval a kérdés. Mit csinál a testvéred, hogy időnként megruházzák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!