Anyukám mindig veszekszik velem, vagy beszól valamit, ha
egy nap 2-nél többször eszem. Ez normális?
Anyukád nem normális. Én alig vagyok 160 centi 63 kg-val. Néha az én anyum is rámszól, hogy hagyjam abba, de akkor igazat is adok neki, mert néha tényleg túlzásba szoktam esni a kajálással.
A te anyuddal kapcsolatban meg azt javaslom, hogy vedd rá, hogymenjen el orvoshoz, mert ez így nem normális, egyszer tönkre fog menni a szervezete, ha ezt folytatja, mert naponta legalább 3-szor kell enni, az a minimum.
2014. szept. 21. 16:40
Húha ez szerintem nagyon súlyos gond :( Van esetleg más családtagod,akivel erről beszélhetnél? Nagyszülő,nagynéni, esetleg apukád?
2014. szept. 21. 16:46
3/15 A kérdező kommentje:
Anya szerint őt is úgy nevelték, hogy kb bele sem nyúlhatott a hűtőbe. De ez akkor sem normális. És mindig mikor felhozom ezt a témát, azt mondja, hogy azzal van a baja, hogy mindig mást akarok enni, és hogy nincs itthon 5 fajta kaja, de ez valami mondvacsinált indok, mert ha eszem kétszer úgy, hogy meglátja, akkor már az van, hogy - Már megint eszel?
komolyan, minden egyes alkalommal..
4/15 A kérdező kommentje:
Persze, említettem már a család többi tagjának, de senki sem véd meg
És anyukád az anyagiak miatt ilyen (és lett ő is így nevelve) tehát nem volt pénz kajára, vagy pedig a súlyára, alakjára akartak vigyázni az ő szülei, ahogy most ő a tiédre?
2014. szept. 21. 17:00
Nekem is ezt szokta mondani apukám, hogy a napi három az sok. :s
Szerinte egyszer kéne, nagyon max. kétszer. De én azt nem bírom. :(
2014. szept. 21. 17:03
7/15 A kérdező kommentje:
Igen, anyagiak miatt ilyen + állandóan azt mondja, hogyha nem dolgozna, akkor szívesen főzne ő változatosabbakat is. De ha én főzök, akkor az a baj. Nehéz. Egyébként 24 éves vagyok, éltem már egy évet külön, de jelenleg nem tehetem meg albérletre nem szívesen dobnám ki a pénzt, inkább saját lakásra gyűjtök. Csak ezt a szituációt (meg a többi generációs problémával együtt járót), már nem tudom meddig bírom.
Én a helyedben látványosan 5x étkeznék egy nap! Juszt is. Ez nem normális dolog, bármennyire is az anyagiakon a lényege.
2014. szept. 21. 17:05
Én nem értem anyukádat.Én jóval többször eszek 2.nél de még soha nem szólt egy rossz szót se!Lehet,hogy azért mert nagyon szeret sütni/főzni és a véleményeket mindig kikèri. :) Szerintem beszéld meg valahogy anyukáddal ami bánt biztos megérti. :)
2014. szept. 21. 17:07
10/15 A kérdező kommentje:
Ja, persze, attól még eszem, meg amúgy is olyan típus vagyok, aki a saját feje után megy, de már kicsit unalmas, hogy még mindig beszól
Kapcsolódó kérdések: