Anyám meglopott (többször is). Idegességemben azt mondtam, hogy tolvaj, meg hogy mer ilyet tenni a saját gyerekével. Erre meg akart verni. Normális az ilyen?
Cigije is a kezében volt, azt hittem rajtam nyomja el. Hajamat tépte majdnem (de belekapott és húzta), és a szemüvegemet is majdnem lekapta a fejemről.
Mindezt úgy akadályoztam meg, hogy próbáltak kibújni a kezei közül. De bele sem merek gondolni mi lett volna ha nem sikerül. :(
Szerintetek ez normális dolog? Én voltam bunkó? Ez már nem túlzás tőle?
23L
Ja! És az kiabálta, hogy: megöllek!
Teljesen magam alatt vagyok :(
Nehogymár erre azt mondjátok, hogy költözzön el, ha nem tetszik.
Gyönyörű, hogy egy anya lop a gyerekétől és utána veri.
Aki ezt képes elnézni az nem normális, erre nem tudok mást mondani. Kezeltesse magát.
Én a "túl rövid a kérdés, túl hosszú a magyarázat" mellé bevezetnék egy "túl hiányos/sánta a történet" mellékzöngét is a rendszerbe.
Tudom, iszonyat furcsa vagyok, teljesen érthetetlen, de engem érdekelne mit, mikor, milyen körülmények között, s elmondása szerint miért lopott el az anyuka..
Én nem értem az ilyen embereket, akik a saját gyereküktől lopnak. Ebben a sztoriból nem az jön ki, hogy a kérdező szépen megbeszélve próbálta volna megoldani a problémát, hanem egyből letolvajozta. Igaz az anya hevessége is hagy maga után kívánnivalót.
Mégis midet vitte el? Ha pénzed, akkor ne tartsd otthon, ékszereket is el tudod zárni, meg eleve zárd a szobádat, ha nem vagy otthon.
Ha attól megbékél, akkor cdsinálj úgy, mintha megbocsátanál neki, de az óvintézkedéseket vezesd be, esetleg ha sikerül bizonyítékot találnod rá, akkor nem bújhat ki a felelőssége alól.
Apudat, más családtagodat nem lopja meg?
Pénzemet és az ékszereimet, amit zálogfiókba adott be. :S
Már nem érdekel, megbékéltem mára már, az ékszert már nem tudom visszaszerezni sehogy. Aztán bocsánatot kért, mondtam hogy akkor fátylat rá. De sosem tudom majd ezt elfelejteni, és ezentúl a pénzemet és más dolgomat is félteni fogom. Sajnálom.
Szenvedélybeteg? Miért fosztasz meg minket a teljes sztoritól? Úgy lenne értelme.
Ajtót lehet zárni, de arra általában allergiásak; csak plusz konfliktusforrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!