Nem akarok többet titkolózni, hogyan mondjam el anyámnak, hogy régebben többször is öngyilkos próbáltam lenni?
Igen, elég sok a fogalmi zavar. A próbáltam öngyilkos lenni, minimum annyi hogy csináltál is valamit, tehát anyukádnak azért fel kellett hogy tűnjön. Ha akartal, meg voltak gondolataid ezzel kapcsolatban, akkor az meg nem próbálkozás.
És én se értem minek terheled anyádat utólag. Abba belegondoltál hogy milyen rosszul fog ez neki esni? hogy magát fogja hibáztatni, amiért nem vette észre hogy rosszul vagy és hogy nem tudott neked segíteni? hogy rossz anya volt? hm????? ezek persze téged megint nem érdekelnek, mert önző vagy. Ez az igazság. Téged csak az érdekel hogy valamit elmondj, de az már nem hogy ezzel mit csinálsz. Nagyeszű
És igen, nem beszéltek meg MINDENT mert ezt sem sikerült. Úgyhogy ez is fogalmi zavar. Sok dologról beszélsz vele, igen, de mindent nem. És nem is kell mindent megbeszélni. Van ami nem tartozik másra csak magadra.
Nekem is ellentmondásos az egész, és én sem értem, minek akarod elmondani most.
Nekem ez hisztinek tűnik. Bocsi.
Neked tényleg bajod van hallod... Mi az, hogy "offolhatunk"?? Kiírtál egy kérdést, arra reagáltunk.
Most jön az off: te valószínűleg beteg vagy!
"hm????? ezek persze téged megint nem érdekelnek, mert önző vagy. Ez az igazság. Téged csak az érdekel hogy valamit elmondj, de az már nem hogy ezzel mit csinálsz. Nagyeszű" "ez csak hiszti."
Nem vagyok beteg, de magán véleményem, hogy OFF-oltatok.:) Beteg az aki egy általa "betegnek" vélt embernek a válaszára, képes felhúzni magát, és időt szánni az újabb válaszra.:) Ezzel el is köszönök tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!