Bármit probáltam nem müködik! Miért?
Mi az amit akart, mi az amit tettel es mi nem volt jo? Megint megcsalt?
Lehet, hogy csak siman nem illettek ossze, nem ugyanarra vagytok, mas az eletkepetek. Ha igy van, akkor hiaba teszed azt, amit akar, az csak erolkodes lesz es ez forditva is igaz.
Amennyit elmondtál, az alapján én még nem válnék. Szerintem csak megszoktad a jót és némi izgalomra vágysz. Egyedül marha nehéz, csak talán erre nem emlékszel.
Nem írtad, hogy pontosan miért is nem jön össze a gyerek. Alacsony spermaszám esetén biztosan volna lehetőségetek gyerekre, pl. inszeminációval.
A válasz? "Azt tettem amit ő akart"-nem jól tetted azok után, hogy ő csalt meg. Biztos, hogy az ok is megvolt, hogy miért csalt meg de mondjuk egyes férfiaknak nem kell nyomos ok. Mutasd meg , hogy igazi nő vagy és van egyéniséged és ne enged magad eltaposni.Legyen szabad akaratod és ne csak rábologas az ővére.
A fenti hozzászolást irták.
A válaszom csak annyi,hogy én is hasonló témában, hasonló választ adok.De a valóság az, hogy ez nem ilyen egyszerü.Nincsennek komplexusaim.Tisztában vagyok a képességeimmel és azzal is, hogy mennyit érek.Még mindig el tudom adni a piacon magam.A gondom az, hogy 16 év után szembesültem azzal,hogy a pofámba léptek.És miután egy zárkozott ember vagyok(nincsenek barátaim,rokonok csak távoliak)így nincs másik forma ahol tanácsot kérhetnék.Valahogy még mindig szeretem a férjem,de nem akarok több hasonló helyzetet.És nem akarok megalkuvást.Olyan döntést akarok hozni,ami vagy ez vagy az,de végleges és nem visszavonható.Ebben kérem a segitségeteket.Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!