Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bármit probáltam nem müködik!...

Annácskatuccat kérdése:

Bármit probáltam nem müködik! Miért?

Figyelt kérdés
Szeretője volt.Megtudtam.Megbocsájtottam.Azt tettem amit ő akart.Mégsem volt jó.Tudom válni kellene.De hogy?
2012. szept. 28. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már ott kezdődik, hogy te szeretnél gyereket, a férjednek meg ahogy értem nem nagyon megy ez a dolog. Úgyhogy itt el is dőlt. Kalap kabát.

A másik meg, nem vagy az anyukája. Oldja meg a dolgait. Lehet hogy te hozod ki belőle hogy gyerek, vagy engeded neki hogy úgy viselkedjen. Ha magára van hagyatva, lehet hogy változni fog. Az ember olyan, amilyenné a másik teszi, vagy amit megengednek neki. legalábbis szerintem.

2012. szept. 28. 22:01
 12/14 anonim válasza:

Az a helyzet, hogy 36 éves vagy és gyereket szeretnél. Vele nem lehet, és nem is a legjobban működő kapcsolat a tietek a leírtakból.

Ha szeretnél gyereket, minél előbb válts mert az idő előrehaladtával egyre nagyobb az esély arra, hogy beteg gyereked szülessen, vagy egyáltalán ne szülessen.

Szerintem ülj le vele, mond neki, hogy te mindenképp szeretnél, ma már rengeteg módszer van (lombik bébi, beültetés, stb...) Ha meg nem akar, és nem tesz érte semmit, akkor el van dőlve.

Na meg azt is érdemes átgondolni egyáltalán akarsz -e tőle " egy felnőtt gyerektől" gyereket. A kisgyerek fejlődéséhez nagyon fontos egy apa ha hiányzik, abból komoly lelki problémák keletkezhetnek így ha úgyis válnátok szerinted akkor ne vágj bele a gyerekprojektbe függetlenül a korodtól.

2012. szept. 29. 09:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Most úgy érzem,megtaláltam a megoldást.Egyszerüen csak azt tettem amit a szeretői.Nem panaszkodom,nem veszekedem,ha nincs kedvem valamihez kifogásokat mondok:fáj valami,gondok vannak a munkahelyeim,szar az anyagi helyzetümk,már megint problémázik az apád...stb..És müködik:)Azóta kedves.Sőt célozgattam,hogy más is érdeklődik utánam,és megváltozott.Naponta többször is felhiv,virágot vesz.Még a szex is jobb lett,mert figyelmesebb.
2012. okt. 10. 20:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy kibékültetek! :)
2012. okt. 13. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!