Horgász Erik kérdése:
Fel raktam gépre az IPHONE 3 g típusú telefonomat és amikor leszedtem folyamatosan egy USB t mutat a képernyő egy nyíl és ott van hogy ITUNES hiába kapcsolom k be nem működik próbáltam ITUNES r ó l újra tölteni de valami hiba volt mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Szerintetek g s m szervizbe megtudják csinálni? És még egy kérdés ha a telefonnak be van törve a képernyője de magának a kijelzőnek és az érintőnek semmi baja mennyibe fájhat megjavíttatni g s m be?2012. aug. 21. 23:12
1/3 anonim válasza:
Hát az ITUNES-t le kell tölteni, mert azzal lehet összekötni.
2/3 anonim válasza:
#1 a kérdés nem mai. :)
Az a gond, hogy ha le is tölti az iTunest, az iTunes kérni fogja, hogy a telefonon a felhasználó engedélyezze a kapcsolódást. Azonban a felhasználó nem tudja engedélyezni, mivel a telefont csatlakoztatni kell az iTuneshoz a kijező utasításai szerint. Az iTuneshoz azonban nem tudja csatlakoztatni, mivel ahhoz engedélyezni kell a telefonon....
... egy örökkévalósággal később...
... a kapcsolatot. Szóval ez sajnos egy végtelen ciklus. En az iPod Touch-ommal jártam így. - szervíz, és jó ha van másolatof a telefon tartalmáról, mert nekem csak a rendszer újrahúzásával tudtákegcsinálni.
3000 volt.
Kijelző 5000, te is ki tudod cserélni. :)
3/3 anonim válasza:
Ja! Ok bocsi #2! Most már értem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!