Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fel raktam gépre az IPHONE 3...

Horgász Erik kérdése:

Fel raktam gépre az IPHONE 3 g típusú telefonomat és amikor leszedtem folyamatosan egy USB t mutat a képernyő egy nyíl és ott van hogy ITUNES hiába kapcsolom k be nem működik próbáltam ITUNES r ó l újra tölteni de valami hiba volt mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Szerintetek g s m szervizbe megtudják csinálni? És még egy kérdés ha a telefonnak be van törve a képernyője de magának a kijelzőnek és az érintőnek semmi baja mennyibe fájhat megjavíttatni g s m be?
2012. aug. 21. 23:12
 1/3 anonim válasza:
Hát az ITUNES-t le kell tölteni, mert azzal lehet összekötni.
2018. febr. 1. 07:13
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 a kérdés nem mai. :)

Az a gond, hogy ha le is tölti az iTunest, az iTunes kérni fogja, hogy a telefonon a felhasználó engedélyezze a kapcsolódást. Azonban a felhasználó nem tudja engedélyezni, mivel a telefont csatlakoztatni kell az iTuneshoz a kijező utasításai szerint. Az iTuneshoz azonban nem tudja csatlakoztatni, mivel ahhoz engedélyezni kell a telefonon....

... egy örökkévalósággal később...

... a kapcsolatot. Szóval ez sajnos egy végtelen ciklus. En az iPod Touch-ommal jártam így. - szervíz, és jó ha van másolatof a telefon tartalmáról, mert nekem csak a rendszer újrahúzásával tudtákegcsinálni.

3000 volt.

Kijelző 5000, te is ki tudod cserélni. :)

2018. febr. 28. 20:11
 3/3 anonim válasza:
Ja! Ok bocsi #2! Most már értem :D
2018. márc. 30. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!