Indítástól kezdve folyamatosan akad a gépem, csökkentett módban is, mindenhogy. Op. Rendszer újratelepítése nem segít (többfélét próbáltam). Vírus lehet, vagy valami elszállhatott?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 13:27
1/5 Réti bubuzér válasza:
Gyanús, fölötte gyanús... Próbálkozz meg egy BIOS frissítéssel először, hátha az segít. Esetleg nem melegszik valami túl? Proci, chipset, vinyó...
2/5 A kérdező kommentje:
kézrátételes módszerrel nem éreztem h bármi is meleg lenne. BIOS frissítést még soha nem csináltam, szerintem ahhoz meg hülye lennék ha túl bonyolult. videókártya nem játszhat közre? ami most benne van az is már garira lett cserélve mert az előző túlmelegedett, kicerélték viszont erre meg lett szerelve egy komoly hűtő. viszont játszani nem lehet vele mert játék közben jön a fekete háttér és a semmi.(még mielőtt nem akadt)közrejátszhat a vid.kártya? de viszont van olyan is h beindítom aztán nem akad, és akkor egy 5 perc után elkezdi
2011. ápr. 6. 13:54
3/5 anonim válasza:
Valamelyik módon próbáld meg az összes meghajtót megformázni(teljes formázás) és telepítsd úgy újra a gépet, hogy magát a Windows meghajtóját formázva arra telepítse.Ha ezután is akadozik, akkor valami hardvergond lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
sajnos már ezt is próbáltam, de nem segített. akkor itt vmi hardverprobléma lesz
2011. ápr. 6. 15:00
5/5 D.O.81 válasza:
Üdv!
Alaplapon és a tápegységben ellenőrizd az elektrolit kondenzátorok állapotát. Felpúposodás és/vagy kifolyás (folt) nyomait keresd. Ezek az alkatrész elváltozások, néha nagyon nehezen vehetők észre. Ha nincs elváltozás, akkor lehet valamelyik integrált áramkörben van némi gebasz.
Sok sikert a kutatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!