Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 újratelepítése...

Windows 7 újratelepítése előtt mik a teendők?

Figyelt kérdés

Onnan már tudom, hogy a telepítő DVD-ről kell bootolni megdriverek stb. csak azt nem tudom hogy előtte miket kell csinálni. Valahogy törölni kell a mostani win7-et? Hogyan?

Valaki letudná írni a menetét addig hogy beteszem a telepítőt a gépbe?

2011. aug. 7. 09:28
 1/6 mokkacsino ***** válasza:

A legfontosabb, hogy az adatokról - amelyeket te hoztál létre pl: szövegszerkesztővel - lemented. A különböző programok konfigurációs fájljait is célszerű lementeni, amelyek általában a könyvtár mappájában vannak.

Ha minden adatot lementettél, akkor újraindítot a gépet a win7 DVDről bootolva.

Ott az elején ahol ki kell választani melyik meghajtóra szeretnéd telepíteni, lehet kiválasztani, hogy formázod a kiválasztott merevlemezt. Bár ezt a lépést nem szükségszerű megtenni, én javaslom. De csak azt az egy meghajtót, amelyikre teszed a win7-et.

2011. aug. 7. 09:38
 2/6 anonim ***** válasza:

A telepítés előtt van lehetőséged a partíciókat módosítani. Ott kell azt a partíciót, amin a rendszer va (általában C:) törölni majd újra létrehozni. Ekkor formázza az új partíciót, a régi törlődik, oda telepítheted az újat.

Amikre inkább ügyelj: ne maradjon semmilyen fontos dolog a C-n, ha nem tudod fejből a jelszavakat, írogasd ki, a böngésző menüjében megtalálod (ez jellemző hiba újratelepítéskor ;) ).

2011. aug. 7. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ki kell nyitni a CD/DVD meghajtót és be kell tenni a telepítő lemezt.

[link]

2011. aug. 7. 09:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az adatmentés is nyilvánvaló. Tehát ha nem akarok változtatni a partíciók méretén akkor nyomjak egy formázást arra amire telepítem a windowst?
2011. aug. 7. 09:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés. Ugye ebben a lépésben nem csak az üres partíciókat jeleníti meg?

[link]

2011. aug. 7. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt az összes partíció és a partícionálatlan hely is fel van sorolva.
2011. aug. 7. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!