Mennyi idő a windows xp újratelepítése?
A gyorsformzázás (ami nem vadiúj vinyónál bőven elég) kb 10mp. A telepítés fél óra kb, függ egy kicsit a memóriától és a procitól is. Régi procin lehet közel 1 óra is.
Ami viszont sok: a programok telepítése és a frissítés utána több óra is lehet, attól függően, hogy mennyi programot használsz.
szerintem az elöttem szólók picit optimisták.
onnantól kezdve, hogy nekiállsz, lemented a beállításaidat, könyvjelzőket stb. odáig, hogy minden program fent van, le vannak töltve a frissítések, be van állítva a háttér, minden beállításod a régi legalább 4-5 óra eltelik. és akkor felkészült vagy, nem először csinálsz ilyet.
Ajánlom, hogy két partíciót csinálj! (c-d//rendszer-adatok) C legyen kb 40 Gb a win7-re is gondolva a jövőben. Erre telepíts, teljes formázás válassz elsőre...kb 4 perc, de nem mértem stopperrel.
Amúgy telepítés kb 35 perc. Utána frissítés, driverek, programok, beállítások kb 1,5 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!