Úristen, mit csináljak? A barátnőm öngyilkos akar lenni!
A legjobb barátnőm mindig is egy nagyszájú,vihogós,vidám lány volt,jók voltak a jegyei,stb. De ez kb. 3 hete igencsak megváltozott. Magába fordult,agresszív lett,alig kommunikál velem,meg a többi barátnőjével,rosszak lettek a jegyei,ilyenek. Egyedül a pasijával hajlandó kommunikálni,még a szüleivel sem.(amúgy 18 lesz) Mostanában meg azzal fenyegetőzik,hogy elege van mindenből,és mindenkiből,neki nincs keresnivalója ezen a világon,és mindenkinek jobb lesz,ha meghal. Nem tudom,mi történhetett vele,mert mindent meg szoktunk beszélni egymással. Már nem egyszer kérdeztem finoman,hogy mi a baj,de akkor is csak rámförmedt,hogy "szálljak már le róla,ne játsszam a nagy barátnőt,mert tudja,hogy utálom!!" Pedig én aztán csak tényleg segíteni akartam. A minap addig fajult a kiborulása,hogy majdnem nekem esett,szerencsére ott volt a barátom,aki úgymond "lekezelte". Fogalmam sincs mit csináljak,mert hiába mondja,hogy nem kell segítség,tudom,hogy valami gáz van!!!! Mit tegyek?? Segítsetek,léccives!!! :((((
18/L
utolsó : bocs,de most pont lesz@rom a nyelvtant.... -.-
Amúgy már beszéltem a szüleivel,ők mondták,h segítsek neki,mert ők már mindenhogy próbáltak,de szerintük csak a barátjában bízik,meg bennem,egy kicsit. :(
hát figyelj, szerintem öngyilkos biztosan nem lesz, mert aki az akar lenni, nem így viselkedik (tapasztalat:( )
szüleivel beszélhetnél tényleg, meg vele is, de ne úgy, hogy ott a pasid. úgy nyilván nem tudja kiönteni a szívét.
bioztosítsd a barátságodról és véletlenül se sértődj meg bármin is. ne fordulj sarkon, tarts ki mellette, fogd a kezét, és mondj el ewgy dolgot akár ötvenszer is, akkor is, ha nem akarja hallani. és azt se engedd, hogy ő elhúzzon. az első fél óra tuti nehéz huzavona lesz, de ha tényleg barátnők vagytok, nagyon fog örülni annak, hogy mégis szereted, a hülyeségei ellenére is és kitartasz mellette. sok erőt és még több szeretetet és türelmet!!
19L
Hogy a barátja tehet róla,meg sem fordult a fejemben. Nagyon jól ismerem a fiút,és szinte 100%-ig biztos vagyok benne,hogy jót akar neki.
mondom,kísérelt már meg öngyi.-t 2x is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!