Anyukám mindig veszekszik velem, vagy beszól valamit, ha egy nap 2-nél többször eszem. Ez normális?
Figyelt kérdés
Az sem lehet az oka, hogy túlsúlyosnak tart, mivel 50 kg vagyok 165 cm-hez. Nem tehetek róla, hogy neki elég ennie napi 1-2x. Szerintem inkább az a nem normális, kiegyensúlyozatlan táplálkozás, amit ő csinál. Mit csináljak ezzel?2014. szept. 21. 16:30
11/15 anonim válasza:
De ha 24 éves vagy,hogy szólhat bele mennyit eszel?Ilyenkor az embernek azért van már szabad akarata.....És most ezt nem sértésnek szántam csak segiteni akarok! :)
12/15 A kérdező kommentje:
Nem szólhat bele. Már nagyon régóta nem "fogadok szót" neki semmiben sem, de attól még megteszi. :) Szóval hiába mondja, attól még eszem, de azért az agyamra megy már. De csomó mindenben ilyen egyébként. És nem tudom vele megbeszélni, állandóan a saját igazát szajkózza.
2014. szept. 21. 17:11
13/15 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ezzel tönkre teszi az egészségét és a gyógyszer drágább lesz, mint egy melegszendvics vacsorára.
Tapasztalat, sajnos. Így híztam el és tettem tönkre az anyagcserém. Gyógyszerekkel többé-kevésbé helyre raktak és azóta naponta 5x eszem és természetesen odafigyelek rá, hogy mit. Szóval jobb lenne, ha ő is gyorsan beszüntetné ezt.
14/15 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki ezerszer, de nem igazán érdekli ez sem, mármint neki így jó.
2014. szept. 21. 17:21
15/15 anonim válasza:
#1 vagyok.
Küldd orvoshoz. Itt pszichológusra gondolok. Komolyan, csak maga alatt vágja a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!