Szerintetek normális, ha a szülő féléven belül többször megüti a gyerekét?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 12:17
11/19 anonim válasza:
Nem normális. Én is kaptam sokat, ami elég volt ahhoz, hogy felnőttként ne tudjak emberi kapcsolatokat kialakítani, és kerüljem az embereket.
Ha a szülő veri a gyerekét, ott a szülő gyengesége mutatkozik, nem tud rá szavakkal hatni. A szomszédban van egy nő, ordibál az 1 éves gyerekével, jövő héten megyek a gyámosokhoz feljelentem őt.
12/19 anonim válasza:
Jarjatok el mma edzesre. Otthon azt mondd, hogy Erosito torna. Aztan vedd meg magad: jogos onvedelem a jog szerint.
Jol tanuld meg, hogy melyik sebesit csak es melyik halalos.
En is jarok. Engem is terrorizaltak es vertek a szuloK. N
13/19 A kérdező kommentje:
a testvérem nem tanul olyan jól,ezért van hogy majdnem minden nap kap néhény pofont,meg elmegy estefelé csavarogni a "haverokkal" és csak hajnalba jön haza-ilyenkor mondjuk jogosan kap pofonokat,de anyánk sem egy minta anya,ezért gondolom hogy egy kicsit eltúlozza.
2015. jún. 20. 15:21
14/19 anonim válasza:
Mi a jó fityfenét csinált már megint az a büdös kölök?
15/19 anonim válasza:
A verés szerintem elkeseredettséget, tehetetlenséget fejez ki. Legtöbbször a gyengébb bántja az erősebbet, a rossz bántja a jót, mert ő nem tud olyan jó lenni. Ez lehet, hogy nem igaz a te esetedre. Minket rendszeresen vertek, mert rosszak voltunk, repkedtünk, mint a kuglik, de ember lett belőlünk (nagyjából).
16/19 anonim válasza:
Nem normális. Vagy a szülő, vagy a gyerek, vagy mindkettő.
Sőt, a pofon egyenesen káros, ha nincs foganatja.
17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! én is azt gondolom hogy nem a legjobb módszer a gyereknevelésre,úgyhogy megpróbálom meggyőzni anyámat is.
2015. jún. 20. 20:46
18/19 anonim válasza:
És hogyan győzöd meg? Megpofozod, hogy ellene fordítsd az ő módszerét? Egy Belmondo filmben láttam ilyet.
19/19 anonim válasza:
Sok mai fiatalt elnézve, ez lenne a normális. Ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!