19 vagyok, a szüleim elváltak, anyám megismerkedett egy társkeresőn egy csávóval, semmit nem tudok róla, hogyan tudnám leinformálni hogy nem valami bűnöző gázos fickó-e?
Anyád helyében ha a 19 éves gyerekem elkezdene nyomozni az esetleges partnerem után, akkorszedhetné is a cuccait és mehetne, ahová akar.
Neked semmi közöd anyád magánéletéhez, ez kizárólag a tartozik.
Én a kérdezővel értek egyet. Igenis van köze hozzá, akárhogy is nézzük, csak befolyással vannak egymás életére. Nem mellesleg én se örülnék, ha anyum egyedüllétében összeállna valami jött-menttel.
18/L
ha megnézitek a Kaméleon c. filmet, akkor meg fogjátok érteni a kérdezőt.
szerintem ne a fickónál a kezdd a dolgot, azzal nem leszel előrébb ha tudod, h nem tiszta életű ember, hiszen ha ezzel nyitsz, anyud nem biztos, h hinni fog neked.
inkább készítsd fel arra, hogy sajnos vannak rossz szándékú emberek is, a neten könnyű játszani a mézesmázosat, ne higgyen el mindent, ne vegye készpénznek a fickó szavait.
megértelek, nekem anyum most ismerkedik az internettel, 50 éves, ő még nem ebben nőtt fel, és sajnos sok spam-et bevesz, elhisz, aztán én magyarázom neki h merre van a hányméter. néha cuki, de néha aggasztó.
kicsit olyan érzés, mintha a cybervilágban én lennék az ő anyukája, és meg kell óvnom a rá leselkedő veszélyektől, mint ahogy ő megóvott engem anno a valódi világ veszélyeitől :)
És akkor mivan ha felnőtt ember, nem tudhatja mi vár rá egy ismeretlentől akár gyerek akár felnőtt ez nem kor kérdése.
A net meg tipikusan egy gáz hely, közös ismerőstől leinformálhatatlan emberek vadászterülete rengeteg problémás alaktól nyüzsögve, akik élőben valamiért nem tudnak nőt találni és sokszor nem azért mert visszahúzódó rendes emberek, hanem azért mert probléma van velük, bűnözők, vagy hasonló, amit jobb az elején megtudni, mint megvárni, amíg megjelenik a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!