Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinélja ezt az anyám...

Miért csinélja ezt az anyám már nem birom idegekkel?

Figyelt kérdés
Szeretek bútorokat tervezni számítógépbe. Van sok jól sikerült példányom. Ő erről nem tud, mert hát mi köze lenne hozzá. Épp elszaladtvam wc-re és ő meg meglátta, kutyás dolgoknak terveztem épp szekrényt. (fésű tartó, póráz tartó ) Tök kis egyszerű volt erre leordít, hogy mégis mi a f....szt képzelek, pont ilyen szarságokra van neki pénze, hogy majd ilyet fog venni. Minek ez miért nem jó az ami most van. Mondom neki ezt én terveztem és nem akartam megvenni mivel nem is létezik. Erre ő mert, hogy már mi nagy lábon élünk van ilyenre pénzünk megtudjuk venni. Nem is figyelt oda rám. Erre még azt is megkaptam, hogy ha ennyit fogok foglalkozni a kutyával és semmi mással ( gyakran fésülöm, sétálok vele, tanítom parancsokra : kb itt kifújt a nagy foglalkozás) akkor eladja azt a dögöt. Az is csak állandóan pénzbe kerül meg drága. Lebeszéli mindennek bezzeg amikor elmegyek vele sétálni akkor csak kínoztatom mert nem mehet amerre akar hanem a láb mellett szorosan kell sétálnia és csak sajnálja simogassa meg puszilgassa engem meg leordít, hogy itt csak kínozom. állandóan parancsok szerint kell élnie ... .
2013. okt. 31. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd magára! Vagy akkor mondd meg neki, ha én rosszul csinálom a sétáltatást, akkor csináld te! Ha te úgyis jobban tudod...
2013. okt. 31. 17:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan csak a sétálásról van szó. Bármibe kezdek bele leordít lebeszél, hogy minek csinálom úgyis elrontom nem ér semmit amit csinálok inkább foglalkozhatnák olyannal amivel pénzt is szerezhetek. De hát gimnáziumba járok mégis mit csináljak mellette örülök, hogy a tanulást győzöm. Ezért is leordított elküldött gimnáziumba mert, hogy itt legalább tanulok és lesz érretségim, de már 10.-es koromban leordított, hogy miért nem mentem inkább dolgozni egy gyárba többet érne mint ez a semmitevés amit csinálok.
2013. okt. 31. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!