Anyám nem hagy élni, veszekedik, stb. elegem van! Mit tehetnék?
14/L
kiskorom óta van az egész, szóval nyilván közre játszik a lázadó tinikor is, de nem az a fő okozó.
szóval: anyám minden kis hülyeségért ordibál velem.
Napi szinten ver kis semmikért. maradando nyoma nincs, de kicsivel utana h megver piros a hátam/kezem/más , és fáj.
Ráadásul úgy ver meg, hogy közbe ordit hogy menjek oda, hajoljak le, stb hogy ő meg tudjon verni. es ha elakarok nenni h ne verjen, akkor ordit, h nem kotelhuzo versenyezunk (mert lefogja a kezem).
ezutan altalaban elviharzok a szobamba gondolkozni....sirni. és mindig hallom mig becsukom az ajtot, h gyunyosan megjegyzeseket tesz, pl hogy: "úgy, úgy, menjél bőgni!".
utana be nem jonne megvigasztalni, hanem amikor kimegyek, játsza a sértődöttet, és ha nem bocsájtok meg neki, es megyek oda megölelni, akkor én leszek a szemét kö csög, aki élvezi haragban vagyunk.
egésznap pattogok neki.csak ki kene nyujtania a kezét valamiert, de ő engem hiv ki a szobambol h adjam neki oda. ha nem megyek, ordibal es megver.
ezt naponta 10- 20x .
Címekkel is illet, pl: hülyelany, benalány, kényeskirálynő, kis szar, bu zinő stb.
Ilyeneket mond sokszor: "a fene/franc/rák enne neg", "fulladnál meg..", "szétverem/ kinyirom ezt a gyeteket!".
Ha szeretnék vele beszélni valamiről, akkor veszekedést csinal belole, es vegig se hallgat egy mondatom se.
Ezeken kivul rengeteg idegesito szokasa van. Ez csak 1 pelda: ha nem talalok valamimet, ordibal h milyen renyhe nő vagyok, meg ilyenek. Ha ő nem talal valamit, akkor az egesz csaladdal keresteti, minket vádol, h biztos elvettük.es ha nem akarom keresni, vagy csak simán annyit kerdezek: "de hol keressem?" akkor ordibal, megver.
Nem hagy élni. 7edikes vagyok, es meg eletemben egyszer sem voltam egy baratnomnel sem, nem hogy ottaludjak..!
A mozi, vagy csak egy meki szoba se johet egy isztalytarsammal se, akkor se ha en fizetem. a bulikrol ne is beszeljunk. es akkor csodalkozik, ha 1-2 orat facebookozok egy nap.
Ezekre még rátesz egy lapáttal, hogy apámmal csoda h nem váltak el. mindig veszekednek, es ritkabban, de nekem az is rengeteg "nagy veszekedés"t csinalnak. ami azt foglalja magaban, hogy eloszor ordibalnak, aztan lehordjak egymast mindennek, fenyegetoznek, apám "szétveri a házat", többször így tört el a keze. Anyámat nem bántja fizikailag, de fenyegetozik vele. mindig sirok emiatt.
ezek miatt, meg plussz még szerelmi bamatom is volt, van, amirol anyam semmit se tud, mert nem lehet vele beszelni, csak arrol amirol ő akar, de arrol kotelező, rontottam a 4-5öseimet 3-4esre. alig merem megmutatni az ellenorzomet, mert felek h mit fog csinalni.
Még nem tudok dolgozni, elkoltozni....hogyan?
mit tudok tenni? utalom mar az eletem, meg akarok halni.
Elsőnek: Nem hiszem,hogy minden kamaszt vernek otthon,ha nem csinálja meg ezeket! Max. egy kicsit ejnye-nejyne,de semmiképp nem verjük meg! Mindennek van határa!
Kérdező: Nincs lehetőséged elköltözni? Nagyszülők,nagynénik,nagybácsik,egyéb? Apukád Miért nem véd meg téged? Egyébként állj egy kicsit a sarkadra. Beiratkozhatnál valami küzdősportra,hogy kicsit ki tudd védeni az ütéseket. Nem,nem arra célzok,hogy verd meg anyádat,hanem hogy ezek a küzdősportok fejlesztik a reflexed,így eltudod kapni a kezét,még a levegőben.
Sok erőt kívánok neked,tarts ki!
Eszméletlen,hogy milyen "anyák" vannak....
Gyerekjóléti szolgálatnál lehet panaszkodni, majd ők beszélnek velük.
Ekkor merül fel a kérdés, hogy miért van az, hogy egy jogosítvány megszerzéséhez vizsgát kell tenni, de gyereket akárki nevelhet.
Nagyon sajnállak.
Nagyszülöök nincsenek??apud??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!