Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Az anyukám főleg,de úgy egyébként az egész családom arogáns,agresszív és a beszéd stílusa szinte elviselhetetlenül idegesítő.A családból mindig nagyon kilógtam szerencsére külömbül sikerült viselkednem,mint ők...Lehet ez annak is betudható,hogy egész kiskoromtól fogva a rengeteg különfoglalkozás miatt a hét 88% nem velük tölthettem,de azt is,amit velük töltöttem azt sem élveztem és lehetöleg a szobámba bezárkózva tanultam vagy épp a barátnőimnél voltam,amit viszont ritkán engedtek meg.Az érettségi már a nyakamon alig várom,hogy elköltözhessek.Közben a nővéreim elköltöztek,ahogy apukám is,viszont az öcsém és az anyukám velem él.Az érettségire tekintettel csak néhány különórát hagytam meg.Viszont igy kicsit több idöt vagyok itthon vele és halom ahogy beszél az öcsémel,a káromkodásait hallgatom és a felelötlen viselkedését figyelem.És mostanában azt veszem észre magamon,hogy gyakran káromkodok,mindent halogatok,arogáns vagyok és agresszív,idegesítő és mindenkit számonkérek ém ,ha valami nem tetszik balhét csinálok.És sajnos nagyrészt ez a barátomon csattan ,amit én látok is és nagyon sajnálom,főleg,hogy mostanában még bízni se bizok benne,mindent ellenörzök...Tisztára az anyukám lettem.Nagyon igyekszem ellene tenni,hogy ne ragadjon rám ez a viselkedés,de titeket kérdeznélek,hogy mit javasoltok még,mit tehetnék az ellen ,hogy ne vegyem át anyukám viselkedését?
2013. szept. 22. 18:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Önkontroll.

Nem csak amiatt veszed észre ezeket a jeleket, mert többet vagy otthon, hanem, sajnos, az ember örököl is ezt-azt a szüleitől.

2013. szept. 22. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!