Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem már nem tart vonzónak és nem kezel nőként, ráadásul mindenért engem okol. Mit tehetnék ez ellen?
"..és amúgy sincs rá soha időm"
Felnőtt ember vagy és nem tudsz olvasni a sorok között?
Kerek-perec megmondta mi a baja - de ha nem mondja igy ki pacekba akkor is tudhatnád magadtól. Tessék egy picit kettesben lenni vele (itt a pici kétszer, háromszor annyi mint amennyi a jelenlegi átlagotok) és pikk-pakk megoldódik a probléma.
De hogyan foglalkozzak vele többet, ha nem tudom mikor tehetném? Napközben dolgozunk, délután, este, ott vannak a gyerekek, később pedig ő már vagy játszik a gépen vagy mint most is elmegy a barátaihoz. Hétvégén közös programok vannak a gyerekekkel, este meg ugyanaz van mint hétköznap.
Én adok magamra, de arról nem tehetek, hogy a terhességek miatt már nem olyan üde a hasamon a bőr mint előtte és arról sem, hogy a lennti dolgok és a melleim sem olyanok már mint tini koromban.
hat foglaalkozz vele szeressd
a gyerekek kifogas mi 4 gyerek mellett is minden heten egy napot vagy estet kozossen toltunk beszelgetunk vacsorazunk tancolunk mozi seta kozos programok.
A gyerekeket ki kell adni nagymama baratok stb
Igy elhidegulsz a ferjedtol o pedig masnal fogja keresni amit toled nem kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!