Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen félek, h elhagy. Mit tehetek ez ellen?
Pedig semmi okom nincs rá. És már magamat idegesítem, h nyivákolok neki.
Ma is amikor bementem az egyetemre, láttam egy csoport gyönyörű, modellnek beillő lányt. Félek, hogy megbámulja őket. Spha nem csalna meg, hagyna el, de zavar a tudat, h megnéz más gyönyörű nőket, holott én messze vagyok tőlük és nem értem miért engem választott.
Mit tegyek? Eddig is nagyon hiú voltam, a szép emberektől pedig tartottam. Nem akarom, h megbámuljon másokat, pedig pasiból van :/
"Betegesen félek, h elhagy. Mit tehetek ez ellen?"
Hagyd el te.
Szerintem nekem lehetne okom félni,mert mozgássérült vagyok,mégsem teszem.A férjem egészséges és csak kolléganői vannak,a fiataltól az idősig,mégsem jutna eszembe,hogy elhagyna értük.Rendszeresen mondja,hogy szeret és én vagyok a legjobb dolog az életében.Most várjuk a kisbabánkat és figyelmesebb,mint valaha.Bevallom,én tényleg úgy érzem,hogy mi nagyon jól összeillünk és nem tudom elképzelni,hogy lemondjon a közös életünkről.
Hinned kell saját magadban és a köztetek lévő kapocsban,mert ezeknek a gondolatoknak nincs értelme!
Te magad is látod, hogy beteges a gondolkodásod, hát ezen kéne változtatnod. A féltékenység kisebbségi komplexusból fakad, önértékelési zavar.
Első lépés, űzd ki a fejedből ezeket a butaságokat.
Második lépés, pozitívan gondolkodj: szép vagy a párodnak, ezért figyelt fel rád korábban, okos vagy, értékes ember vagy, a párod téged választott, a párod téged szeret még akkor is ha megnézi a többi nőt, a párod a többi nőt megnézi, de téged nem csak megnéz :) stb. Naponta többször ismételd meg ezeket magadban, ha egyedül vagy, akkor hangosan is.
Amikor jön a féltékenységi roham, gondolj valami szép közös élményre, egy klasz együttlétre, bármi jóra, és ne görcsölj. Csak lazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!