Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Betegesen parázom mit tehetnék...

Betegesen parázom mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Már 18 éves vagyok és nem feküdtem le senkivel mivel úgy gondoltam nem vagyok elég érett rá,mivel állandóan parázok hogy terhes leszek.Tudom hogy beteges de ha mondjuk védekeznénk utána is paráznék hogy de hátha...most is késik a mensim és arra gondoltam nem e történt valami csak nem emlékszem mert valamit tettek a piámba buliba vagy ilyesmi...szánalmas tudom és próbálom már évek óta leküzdeni ezt a félelmet de nem megy sőt mintha egyre rosszabb lenne.Ugye nem lehetek terhes és mit javasoltok?
2010. aug. 6. 16:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

hát imátkozz, lehet már nem vagy szűz:(

de ha gondolod duplagumival szívesen lefekszek veled (na jó csak vicceltem)

keress magadnak egy pasit, pettingeljtek, stb és majd ha eljön az idő akkor majd lefekszel vele:)

ha nincs pasid dobj egy privit

2010. aug. 6. 16:58
 2/14 anonim válasza:
Szerintem az elsőtől mindenki fél! Csak különböző erősségben! Ha véletlen kilyukad a gumi vagy hasonló, akkor is lehet ellene tenni! Úgynevezett gyors tabival! Ha azt beveszed az aktus után, akkor tuti nem leszel terhes!
2010. aug. 6. 17:02
 3/14 Harrr ***** válasza:
78%
Az elsőtől mindenki fél. Mármint az első válaszolótól, ne írj neki privit. :D
2010. aug. 6. 17:07
 4/14 anonim válasza:
17%
Tudod nagy lány....a húgom is ilyen volt....Tudod mivel tudtam lenyugtatni? Elkezdtünk pénzt félre tenni. már 70 000 van. Abortuszra van félre téve, ha mégis későn jönnénk rá, hogy kiszakadt a gumi. De igen, még ott az esemény utáni tabletta és már gyártanak hormon mentes fogamzásgátlót is. Menj el nőgyógyászhoz, ha találsz magad mellé egy rendes pasit akivel le is feküdnél és irattas fel magadnak.... Ha nagyon félsz, aza legjobb eshetőség hogy bebiztosítod magad. Mondom tegyél félrae abortuszra és ha mégse kell még jól jöhet az a pénz, és mondom a fogamzásgátló sok mindenre jó..... Jah és ha teherbe is esel.... örökbe is adhatod a gyereket nem?
2010. aug. 6. 17:09
 5/14 A kérdező kommentje:

köszii az érdekes válaszokat jókat nevettem :)

de azért valaki írhatna hasznosat is (2. válaszolónak köszönöm)

2010. aug. 6. 17:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Utolsónak nagyon köszönöm!!!!

Nem lennék képes örökbe adni ezért is félek nagyon mert nem tudom az abortusz menne e...a fogamzásgátló nagyon jó ötlet erre nem gondoltam bár biztos hogy az sem nyugtatna meg teljesen

2010. aug. 6. 17:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Na, a sok baromság következménye... Persze, ha egy fiú rád néz, már attól is lehetsz terhes, mert fix, hogy van akkora barom, aki ilyet is hallott, és elhitte. Fosol a pulyától??? Ne szexelj, nem vagy még elég érett, ennyi!
2010. aug. 6. 17:18
 8/14 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy még szűz vagyok pont emiatt!!
2010. aug. 6. 17:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Van barátod? Ha van/lesz akkor irass fogamzásgátlót, nagy biztonságérzetet ad :)
2010. aug. 6. 17:43
 10/14 anonim ***** válasza:

A gyökérkérdések.hu helyett írj inkább egy pszichológusnak. Keress rá neten, biztos találsz.

Számomra nem tűnik túl természetesnek és egészségesnek, hogy ennyire félsz.

Meg... ő legalább értelmes választ ad. :)

FS

24/F

2010. aug. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!