Már masztizással se tudom elnyomni a szexuális étvágyamat! Mit tehetnék?
Szia!
Nagyon átérzem. Igaz én fiú vagyok, 21 éves.
De én sem bírom ki legalább napi 3-4-szer masztizom, de ez sem elég, igazi nővel akarom, csak sajnos nincs egy nő sem, aki akarná velem. Az utcán meg nem lehet leszólítgatni a sok-sok csinos lányt.
De egy jó van ebben, hogy végre van egy lány, aki átérzi milyen így szenvedni.
nem fogok segédeszközöket hazsnálni, az ugy elveszítené a " varázsát" ha igazábol leszek majd fiuval :D
jaj és te már régebb óta birod.. nem is tudom hogy... nekem már most 16 éves teljesen ki van minden szögletem, már az agyamról nem is beszélve.. :D
köszi nem kell meghagyom majd a szerelmemnek!:DD
Off: Most komolyan nem esik le ,hogy ezt csak azért írtam mert látom mennyire ki van éhezve a kérdező? Amúgyis nulla(bár ki tudja) a valószínűsége ,hogy ismerem és mivel nem ismerem ezért nem is gondolom komolyan. Tehát nem fogok elmenni hozzá az ország másik végébe és megdugni :D Különben meg én meg sem mondanám a neten a nevem senkinek főleg nem gyakori kérdéseken :D Szóval nem nem gondolom komolyan és ennél fogva a kérdező külseje sem érdekel.
És nem ajánlom fel magam :D Azt a nők szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!