Betegesen parázom mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Már 18 éves vagyok és nem feküdtem le senkivel mivel úgy gondoltam nem vagyok elég érett rá,mivel állandóan parázok hogy terhes leszek.Tudom hogy beteges de ha mondjuk védekeznénk utána is paráznék hogy de hátha...most is késik a mensim és arra gondoltam nem e történt valami csak nem emlékszem mert valamit tettek a piámba buliba vagy ilyesmi...szánalmas tudom és próbálom már évek óta leküzdeni ezt a félelmet de nem megy sőt mintha egyre rosszabb lenne.Ugye nem lehetek terhes és mit javasoltok?2010. aug. 6. 16:52
11/14 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok én is kedves kérdező! Én is szűz vagyok még, pedig van egy a barátom, akivel 7 hónapja együtt vagyunk. Ő 18, én 16 éves vagyok.Eddig még csak petting, volt nagyon nagyon félek, hogy teherbe esek óvszer mellett.Az elmúlt 5 hónapban nagyon rendszertelen a menstruációm, 3 heteket késik. A múlt hónapot végig izgultam, hogy nehogy terhes legyek, hogy esetleg az ujja olyan volt, ilyenek...én betegesnek érzem....így nem lehet élni, és nem is fogom élvezni a szexet :S
12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező én megértelek téged bár már nem vagyok szűz ezzel a problémával küzdök
bemásolom az én kérdésemet amit nemrég tettem fel
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__9..
Engem az bánt a legjobban és azt tartom az egészben a legigazságtalanabbnak, hogy egy nő ha már egyszer neki kell gyereket szülni miért nem választhatja meg, hogy akar-e vagy sem hiszen védekezés mellet is esnek teherbe nők és sok pár pedig évek alatt sem tud összehozni egy kisbabát.
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat remélem én meg tudom oldani ezt a problémát még mielőtt szexelni kezdenék!Azok meg akik nem tudnak normális választ írni csak annyit mondanék hogy könnyű úgy beszélni valamiről amiben nem vagytok érintettek!Ez nem vicc és nem is jó dolog főleg nem annak aki benne van!Akik pedig olyan helyzetben vannak mint én köszönöm és remélem sikerül megoldanunk ezt a dolgot minél hamarabb!
2010. aug. 7. 15:04
14/14 anonim válasza:
Ne higgy a sok butaságnak, nem vagy beteg. Ha téged így neveltek, akkor sem vagy földönkívüli - tényleg keress egy komoly srácot, akivel majd, ha elérkezik az idő, elveszíted a szüzességed (valószínűleg még örülni is fog neki, hogy ilyen csajt fogott ki). Ha félsz, és kötetlenül akarsz a témáról beszélgetni, akkor nyugodtan írj (nem felszedni akarlak, ezeken a dolgokon már pár éve túl vagyok). Addig is nyugodj meg: a menses rendszertelensége megszokott dolog, mondjuk egy jobb fajta fogamzásgátló akár helyre is tehetné. Így akár két legyet is üthetnél egy csapásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!