Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen félek az elköteleződéstől, szerintetek mit csináljak ez ellen?
Volt egy több éves kapcsolatom, de előtte és utána mindig ez jellemzett (na meg közben is folyton menekültem volna, pedig jól éreztem magam vele és nagyon nagyon szerettem őt).
Nem rég végiggondoltam, hogy mikor milyen férfiak tetszettek nekem, és ebből eléggé egyértelmű, hogy ez lehet a problémám... :)
Van a "listámon" több tanárom (gimiből, egyetemről is), zenészek, hírességek, foglalt pasik, sőt, még olyan is, akinek gyereke is van... Ha ezekből valakire több is igaz, akkor talán még izgalmasabb volt, mert tudtam, hogy úgyse lesz soha az enyém. Aztán végül kivétel nélkül mindegyik férfi elkezdett közülük érdeklődni irántam, olyankor pár randi után egyből leléptem.
Mikor megismertem a mostani barátomat, egy másik lányba volt szerelmes (nem voltak együtt), így tudtam, hogy vele nyugodtan kezdhetek találkozgatni, úgyis azt a lányt akarja majd, nem engem. Hát nem így lett, azzal a csajjal megszakított minden kapcsolatot, és már nem érdekelte egy idő után... már itt kezdtem megijedni, de amikor néhány hónap után előjött azzal, hogy nagyon belém szeretett, azóta még jobban úgy érzem, hogy le kell lépnem, pedig őszintén szeretem Őt, és tudom, hogy nála jobban senki nem illene hozzám, mindenben tökéletes társ.
De mióta együtt vagyunk, egyszerűen bármi van, legszívesebben mondanám neki, hogy inkább csak találkozgassunk, attól lehet szex meg minden ugyanúgy, csak ne legyünk egy pár... jó ezt neki nem mondtam, de annyiszor eszemben van ez.
Miért lehet ez? És mégis mit tehetnék ellene? Nem akarom ilyen hülye gondolkodás miatt elveszíteni őt!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!