Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Akibe nincs "bele kódolva" a csajozás az, hogy próbál ez ellen tenni?
Hát ez ellen nem igazán lehet.
Vagyis - keress sok pénzt! Legyen maulátlana jellemed! Legyél idézőjelbe stílusos vagy trendi. Ezek közül az egyik csak bejön majd.
önbizalommal egyáltalán nincs probléma
arról van szó, hogy nagyon messzi áll tőlem ez a csajozásos téma egyszerűen nem az én világom
egyszerű példa: egyes férfiak el se tudnák képzelni az életüket kocsi vagy sport nélkül de sok mindenkit ez mégis teljesen hidegen hagy
Mi az, hogy bekódolva? Most férfi vagy, vagy nő, vagy meleg?
A férfi becsajozik, ha férfi. Ha nem, akkor egy nyuszi, és nem is kell nekünk.
Ha az önbizalmaddal nincs gond akkor mivel van a bajod?
Nem mersz odamenni, nem tudod mit mondj, nem mered kinyitni a szád? Mert ez szintén önbizalomhiányra is vall.
látom nem ment át amit írtam...sebaj megközelítem máshonnan
szóval általában a legtöbb fiúnak/férfinak ösztönből jön ez a csajozás de úgy látszik, hogy én kivétel vagyok
az erőltetésből meg általában nem szokott jó kisülni...
arra lennék kíváncsi, hogy aki hozzám hasonló az mit tesz ez ellen?
Ez f-szság, hogy nincs belekódolva.
Egyrészt: mindenkinek van személyisége, kisugárzása, ami érdekes a nők egy bizonyos részének. Egy dolog van csak: venni kell a jeleket, és nem kell besz-rinak lenni.
Másrészt: Ha a saját személyiségeddel, kisugárzásoddal nagyon nem akarsz hódítani, akkor meg is tanulható dolog, egyszerű színjátszás az egész, másnak adod ki magad, mint amilyen vagy. Bár ezt alapvetően nem tartom jó ötletnek, kinek kéne egy olyan nő, aki előtt meg kell játszani magad ahhoz, hogy szeressen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!