Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? [Lent]
Egy lánnyal kb.1 hete jártunk de elég feszültek voltunk igy szüneteltünk.. A suliba mind ölelgetik de ezt a járás dolgot titokba tartottuk.. Minden nap beszélünk,sms,chatelünk de mit mondjak neki hogy ujra menjen? Talán igy érez irántam?
Nagyon kedves és [szép]:))
kérdezek én is: melyikötök szégyelli jobban a párját?
komolyan kb összesen nem vagytok huszonöt évesek
elképzelhető:
hát, annak a csajnak valami gondja lehet, szeretet hiánynak hívják. Vannak családi titkok, gondok...ami miatt nem tud semmit komolyan venni, járni akar valakivel de közben mással is akar kavarni. magamból indulok ki, nekem is van egy titkos barátom,senkinek nem mondjuk el, közben szabadok vagyunk ... ezt csak azért írtam le, hogy lehet hogy valami ilyesmi játszódik le a csajban...nem biztos, sőt kicsi rá az esély, de lehetséges.( ezt csak azért írtam mert írtad hogy nagyon kedves.. a norális felfogású lányok nem ribanckodnak..így rögtön erre gondoltam)
megoldás: beszéld meg vele...lehet hogy nem ismered eléggé és nem is olyan kedves, inkább csak szeret a fiúkkal játszadozni
a kacérkodás csajos tulajdonság.
szerintem ennyi idősen teljesen normális.
ne vedd komolyan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!