Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni az ellen ha túl hamar szerelmes leszek?
Semmit.
Fiatal vagy nem?
Ne keresd a csajokat inkább sportolj tanulj
Ismerd meg önmagad, kellő önismeret birtokában képes leszel elválasztani a hirtelen támadt vonzalmat a szerelemtől. A másik, amit tarts szem előtt, hogy minden lány ember, akkor is, ha csinos, tehát vannak hibái. Próbáld reálisan szemlélni a lányt, látni a hibáit is, ne csak az erényeit, és főleg, ha fellelkesülsz valaki iránt, mielőtt lépnél, várj 2-3 hetet. A fellángolás ennyi idő alatt elmúlik. Ha ezek után még mindig odavagy az adott lányért, akkor ideje lépéseket tenni.
Üdvözlettel:
Captain Obvious
Egyszerű: tarts egyszerre több vasat is a tűzben! Akkor szeretsz bele túl hamar valakibe,ha ő az "egyetlen esélyed",és emiatt könnyen idealizálod. Ha több csaj is van a láthatáron,akkor nem fogsz annyira ráfüggni egyre.
Emellett segíthet az is,ha megpróbálod érzelmileg függetleníteni magad a témától. Ne akarj mindenáron barátnőt,ne agyalj egész nap a dolgon,ne kombinálj azon,vajon mit gondol,mit miért mondott,stb. Tereld el a figyelmed,és csak akkor foglalkozz egy lánnyal,ha éppen vele vagy.
Én is ilyen vagyok!
Mára már rájöttem, hatalmas szívem van!
Ne foglalkozz vele, szerelmesedj bele többe is, ha kell!
38F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!