Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 éves lány vagyok a szüleimm...

15 éves lány vagyok a szüleimmel és a nagyszüleimmel lakok egy házba . Van egy barátom aki cigány és ezért nem engedik hogy vele legyek. De már betegesen tiltanak tőle mit tegyek? ( a többi lent)

Figyelt kérdés
követnek iskolába, elvették a telómat egy éve, nem engednek ki sehová. Már megbolondulok itthon egyedül ( mert egy barátnőm se jöhet fel nehogy valahogy űznejek a barátomnak ) főleg hogy nyári szünet van, és itt kell hallgatnom mamámékat ahogy szídnak mert anyumék dolgoznak egésznap . Mit tegyek? Szeretjük egymást nagyon.
2013. aug. 31. 19:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
14-15 évesen még egy magyartól is tiltanálak.
2013. aug. 31. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:
98%

KAMU!

Itt ülsz az internet előtt és ne tudnál neki üzenni? Menj már!

2013. aug. 31. 19:18
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Hányszor akarod még megkérdezni? Kiemelt kérdések között a legelső.....

13 évesen kezdted. Bezárnálak én is!

2013. aug. 31. 19:21
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

a roma pasik először magukba bolondítják a nőket,aztán már tulajdonukként kezelik őket......

nővérem 2 éve együtt él egy roma pasival,"csak" az orra,és a keze tört el eddig....

Nem vagyok rasszista,de nekem egy se kéne,és pontozzatok le,de ha a lányomnak roma származású barátja lenne,nekem bizony nem tetszene!

2013. aug. 31. 19:22
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

13 évesen kezdted. Bezárnálak én is!

de én az internet kábelt is el venném tőle....

2013. aug. 31. 19:24
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Igazuk van! ezt egy idő múlva magad is be fogod látni. Csak nehogy az első pofon, vagy fejberúgás térítsen észre, amit a fiútól kapsz a hűségedért cserébe.
2013. aug. 31. 19:30
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Hagyjad, már, 2-es, lehet hogy a barátjának még nem sikerült összelopkodnia egy számítógépre vagy egy okostelefonra. :D

Szépen fogadj szót a szüleidnek, és ne keresd a bajt.

2013. aug. 31. 19:46
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer még hálás leszel ezért...
2013. aug. 31. 20:06
 9/15 anonim ***** válasza:
28%
ha nagyon szeretitek egymást és még 3 év múlva is eltántoríthatatlan leszel akkor szépen gyűjtesz addig pénzt, elköltözöl és azt csinálsz amit akarsz..
2013. aug. 31. 20:09
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
ja, amúgy az hogy senkivel nem találkozhatsz konkrétan, na az azért tényleg nem normális..
2013. aug. 31. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!