Mit csináljak ezzel a terrorhelyzettel?
Szia!Nagyon sajnálom,hogy apukád ilyen,de szerintem is a válást nem sikerült neki feldolgozni.Apukád egyfajta érzelmi zsarolást alkalmaz,valószínűleg attól retteg hogy titeket is elveszít.Ha komolyan gondolja az öngyilkosságot,akkor apukád mély depresszióba esett.De én inkább arra gondolnék,hogy pánikszerűen retteg attól,hogy egyszer Ti is elhagyjátok.Tudom,hogy úgy tűnik hogy apukád egy önző,önfejű,erőszakos,de hidd el ő is csak attól fél,hogy elveszít titeket.Ezért az lenne a megoldás,ha a tesóiddal együtt megpróbálnátok éreztetni vele hogy Ti szeretitek,és szükségetek van rá.Ha így sem javul a helyzetetek akkor mindenképp kérjétek ki egy pszichológus tanácsát.Adok Neked egy oldal címét ahol egy pszichológus mindenkinek segít aki ír neki.Kamaszpanasz.hu
Itt rengeteg mindenkinek segítettek már online,garantált sikerrel.Ha akarsz írhatsz privit,remélem minden rendbe jön nálatok,sok szerencsét kívánok Nektek!!!!!!Szia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!