Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ezzel a terrorhe...

Mit csináljak ezzel a terrorhelyzettel?

Figyelt kérdés
Anyám elhagyta apámat. Bonyolult. Apukám ezt nem tudja feldolgozni és nap mint nap rajtunk vezeti le a feszültséget a testvéremmel. Azzal fenyegetőzik hogy megvonja az anyagi támogatást aztán mehetünk amerre látunk, meg felköti magát aztán leshetünk, meg hogy mi nem segítünk hogy kibéküljenek anyámmal... Meg hogy flegmák vagyunk és hálátlanok, meg nem is szeretjük. Meg ez a boldogság itt a pénz semmi más. Meg amúgy is mindenki elmehet a kur*va anyjába mert szar napja van. Egyre kevésbé tudom kezelni a helyzetet, kb. lassan pánikrohamos leszek. Minden nap görcsbe van a gyomrom, attól rettegek mikor találom felkötve a nappaliba. Mit csináljak, már annyiszor próbáltam beszélni neki erről. Sokszor mondta hogy jó majd odafigyel de sose tudja kontrollálni magát. Egyszer ad, utána meg felhánytorgatja hogy csak a pénz kell nekünk. Ha megenged valamit egy hét múlva hallgathatom hogy mert hogy azt csinálok amit akarok és nem figyelek rá... Segítsetek

2013. aug. 23. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
volt ilyennel dolgom csak a szája nagy
2013. aug. 23. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már attól félsz, hogy felkötve találod a nappaliban, az durva. Miért nem viszitek pszihológushoz?
2013. aug. 24. 13:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert egy önfejű szamár és "neki aztán nincs semmi baja". De szerintem is az kéne neki...
2013. aug. 24. 13:20
 4/5 Kati Tibor válasza:
Hát ez bizony tényleg terror helyzet azért egy kicsit durva hogy azzal fenyegetözik hogy felköti magát de igazából ez elfog mulni bizonyára nagyon megivselte a a vállás.Az idő mindent begyógyit.
2013. aug. 24. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nagyon sajnálom,hogy apukád ilyen,de szerintem is a válást nem sikerült neki feldolgozni.Apukád egyfajta érzelmi zsarolást alkalmaz,valószínűleg attól retteg hogy titeket is elveszít.Ha komolyan gondolja az öngyilkosságot,akkor apukád mély depresszióba esett.De én inkább arra gondolnék,hogy pánikszerűen retteg attól,hogy egyszer Ti is elhagyjátok.Tudom,hogy úgy tűnik hogy apukád egy önző,önfejű,erőszakos,de hidd el ő is csak attól fél,hogy elveszít titeket.Ezért az lenne a megoldás,ha a tesóiddal együtt megpróbálnátok éreztetni vele hogy Ti szeretitek,és szükségetek van rá.Ha így sem javul a helyzetetek akkor mindenképp kérjétek ki egy pszichológus tanácsát.Adok Neked egy oldal címét ahol egy pszichológus mindenkinek segít aki ír neki.Kamaszpanasz.hu

Itt rengeteg mindenkinek segítettek már online,garantált sikerrel.Ha akarsz írhatsz privit,remélem minden rendbe jön nálatok,sok szerencsét kívánok Nektek!!!!!!Szia :)

2013. aug. 26. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!