Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy folyamatban lévő gyermekelhelyezés "anyagi ügyei" ellen mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Tudom a kérdés nem pontos,de az a lényeg,hogy fellebbezett az ítélet ellen már megint!(5 éves "háború") Később lesz a másodfokú tárgyalás mert nem ért egyet az ítélettel-igazam van?5 évet visszaugrott most az időben,többször is kihangsúlyozta,hogy az akkori ítélet van érvényben,mert összes pert elvesztette!De a gyerek nála van elhelyezve!Most egy hivatalos levélben megzsarolt,hogy visszamenőleg az új 2011-es év per kezdetéig fizessem ki a hátralékot,amit a bíróság is megállapított vagy rám küldi a végrehajtókat!Miközben itt van nálam a gyerkőc 1 hónapig...és erre a hónapra miért is fizessek gyerektartást,ha nálam van?Tehát összegezve,zsarolással akar pénzhez jutni,de ha nincs jogerős ítélet akkor mit akar?Ez hiba a részéről?Ettől bonyolultabb sokkal,de tömörebben most nem tudom leírni,hogy meg is értsétek!Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!2013. aug. 4. 07:55
1/6 anonim válasza:
Ami nincs újabb jogerős ítélet, addig valóban az elso van érvényben.
Tartasdijat akkor is fizetni kell, ha a gyerek épp a tartásra kötelezett el van - mas kérdés, hogy ezzel nem értek egyet.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez így rendben,de egy összegben követelte,(havi 10ezerrel több) hát megkapta és már a büntetői tételek felé kanyarodok,már elegem van belőle!Az utóbbira meg netán van paragrafus?Most nem állítom le,akkor egész életemben a nyakamon fog lógni!
2013. aug. 4. 09:10
3/6 anonim válasza:
Az elmaradását valóban egy összegben kell kifizetni, ez nyilván szerepel is az ítéletben. Egyebkent minél tovább vársz, annál rosszabb lesz, hiszen az összeg no es meg késedelmi kamatot is fizethetsz.....
4/6 A kérdező kommentje:
A ítéletben havi törlesztés van!De neki most egy összegben kellett!De ha nincs ítélet?Saját magával cseszik ki állandóan!Kérne kölcsön,vagy segítsem ki...na de így?!A per főtárgyát bukta el csúnyán,így neki kell állandóan állni a perköltségeket!De ne a gyereket használja már eszközként!Ezt megint csúnyán benézték,ugyanis a sok hablatyra amit írt a legfelsőbb bíróság felé,én csak annyit írtam a bíróknak,hogy fizesse ki a perköltséget!
2013. aug. 4. 09:28
5/6 anonim válasza:
igen a gyermektartás arra az időre is jár ha nálad van a gyerek vagy elviszed nyaralni....ez törvényben le van írva....az nem szép dolog ha a gyerekkel zsarol,de az sem ha a gyerekedtől megtagadod a gyerektartást....
6/6 A kérdező kommentje:
Dehogy tagadom meg a gyerektartást!Sőt öltöztetem,játékok...-amiket elvisz,de soha nem kerül vissza semmi.Mostani 2 hetes ruha csomagja amit adott,az amiben volt,egy használt kinőtt ruha.Itt már mindegy,hogy mivel zsarol,fenyeget...stb!Le kell zárni ezt az ügyet végleg,itt vannak a büntetői tételeim kidolgozva,ha nem hagyja abba,kénytelen leszek elővenni.A mostani férje nem melózik,ő segélyekből él,ugyanis 2 év alatt nagycsaládossá tette magát(szült 2 gyereket még).Ezek engem zavarnak,csak szálljon már le a magas lóról!Mert el fogom venni a közös gyerekünket tőle!Mert ezek a tettek már nem ép elmére vallnak!Ergo, bukta a nagycsaládosit is!Velem lakott, nagyon nagy lábon élt,mert volt miből!Most meg ez van,az ő választása volt!Itt hagyott mindent beleértve a jólétet is.De az nagyon hiányzik neki!Csak kérnie kellett volna,hogy nagy sz@rban van!De így nem lehet!!!
2013. aug. 4. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!