Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elköltözhetünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltözhetünk?

Figyelt kérdés
A gyermekelhelyezési perünk még nem fejeződött be,de szeretnénk elköltözni innen mert kaptunk egy nagyon jó ház ajánlatot és ott több munka is lenne mint itt.Nem akarom megnevezni a megyéket,itt szinte semmi nincs nehéz munkát találni...sorolhatnám..Én természetesen nem akarom elzárni a gyerekeket az apjuktól nyugodtan jöhet értük.Mennyire befolyásolja a pert ha elköltözünk kb 300 km -el arrébb?

2013. júl. 11. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
300 km-t?? Az igencsak sok, nem hiszem, hogy jól jönne le nekik. Onnan meg állandóan visszarohangálnál az ügy miatt?
2013. júl. 12. 00:13
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

És akkor te állod majd a volt férjed útiköltségét, ha jön a gyerekekért? Vagy te elviszed hozzá őket, Mert ugye te mész 300 km-re, nem várhatod, hogy a költségek az apukát terheljék. És ezt 2 hetente megteszed?

Nem értem ha van gyerek, ilyeneket miért nem lehet figyelembe venni?? Vagy majd találkoznak fél évben egyszer?

Gratulálok..!

40/N

2013. júl. 12. 07:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk apukának lenne pénze, autója, még ideje is utazgatni, de ennek ellenére sosem tennék vele ilyet, mert ebbe beleroppanna. Nem beszélve a gyerekekről!

Tudod, én értem a ház és munkaajánlat tényleg fontos dolgok, nekem mégis az jutott eszembe, hogy mennyien panaszkodnak itt, hogy apa nem fizet gyerektartást, pedig a válás után is a gyerek apja marad, de akkor ezt ilyen esetekben miért felejtik el a nők? Ilyenkor is apjuk, nem?

Gyermekeim apjával semmi vita nincs a pénzen, nem akarja, hogy a válás miatt bármilyen szinten nélkülözniük keljen, viszont akkor látja a gyerekeket amikor csak akarja!

2013. júl. 12. 09:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Elöző hozzá szólok.Az apuka egy forinttal nem segít a gyerekeknek semmit nem vesz.Csak akkor találkoznak ha elmennek hozzá a gyerekek,pedig 5 percre lakik tölünk.Hozzá teszem hogy az egyik fiút elakarja perelni h ne kelljen tartásdíjat fizetnie(ez a birónőnek is világos lett).Nem fizet tartásdíjat és akkor én még fizessem az utiköltségét???
2013. júl. 12. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Jesszus, milyen apukák vannak, bocs, ez nem derült ki a kérdésedből!

Ebben az esetben költöznék, de nézz utána, kérdezz meg jogászt, ügyvédet, hogy te vagy-e köteles biztosítani ebben az esetben az apukának a láthatást. Itt olvastam egyszer, hogy annak a aszülőnek kell ezt biztosítani, aki költözik.

2013. júl. 12. 12:01
 6/8 A kérdező kommentje:
igen nem írtam ennyire részletesen....utána nézek persze! de azért várok tanácsokat...köszönöm!
2013. júl. 12. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:

"Nem fizet tartásdíjat és akkor én még fizessem az utiköltségét???"

Igen, a torveny rad is vonatkozik.

Mar ne haragudj, de a ketto teljesen fuggetlen dolog. Ha te koltozol el, akkor a koltseg teged terhel. Felteve, hogy apuka irasban hozzajarul.

Ha az apuka meg nem fizet, akkor kesobb behajtjak rajta, le lehet vonatni a penzebol, vagy megelolegezi az allam.

2013. aug. 2. 22:49
 8/8 A kérdező kommentje:
belföldön én úgy tudom lehet költözni,az apának külföldre költözésnél kell a bele egyezés.nem? másfél éve nem lakunk már vele csak egy faluba (ide se jön) a faluból akarunk elköltözni!
2013. aug. 2. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!