Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
A feleségem 15év együttélés után elkezdett dohányozni, én emiatt el akarok válni, nem tudom, nem is akarom elfogadni. Ő nem érti, hogy emiatt hogy lennék képes elhagyni. Két gyerekünk is van.
ma 06:20
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

A házban is cigizik? Te fizeted neki a cigit? Büdös tőle?

..vagy miért zavar annyira?

Én se akarnék dohányossal élni, de azért 15 év és 2 gyerek után megbeszélném inkább a dolgot. Nem cigizhet a házban, nem dobálhatja a kertben a csikkeket és mosson fogat utána. Max ha ezekbe nem menne bele akkor mondanám hogy viszlát

ma 06:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Én se értem?
ma 06:56
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Hát eléggé szélsőséges vagy.

Van itt szerintem ezen kívül más probléma is nálatok.

ma 06:57
 4/10 A kérdező kommentje:

A házban nem, nem én fizetem, nyilván amit arra költ, azt költhetné közös dolgokra, de nem ez a fő probléma, mert pl. ha valami hobbira, vagy sportra költene ugyanennyit, az nem lenne baj.

Érezni is valamennyire a szagot, meg én mindig is utáltam a dohányzást, nem tudnék többet úgy nézni rá, mint eddig. Elviselni el tudnám, de annak mi értelme

ma 07:00
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Megértem.
ma 07:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor megérdemled, hogy egyedül élj.
ma 08:43
 7/10 A kérdező kommentje:

6-os!

Nem tudom hogy jön ez ide. Élhetek egyedül is, megismerhetek mást is, a feleségem lemondhat a dohányzásról. Minimum ez a 3 lehetőség van.

ma 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért kezdett el dohányozni? Én magam dohányzom, sajnos hülye kisrigó koromban szoktam rá, de már nagyon bánom. Nehéz letenni. Nem lenne lehetetlen, de nem akarom egyszerűen letenni. Áttértem e-cigire, ami nem büdös. Illatos levegő, de megvan az érzés, hogy szívok valamit. Ma már csomó alternatíva van, ami sokkal jobb, mint a rendes, égő, füstölgő és büdös cigaretta. Ha nagyon nem akarja letenni, esetleg áttérhetne akármilyen alternatívára, ami legalább nem büdös.
ma 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Annyiféle okból válnak emberek, egynek ez is elmegy.
ma 09:03
 10/10 A kérdező kommentje:

A barátnője cigizik és ha elmentek bulizni, ő is kiment vele, aztán egy idő után rágyújtott.

Amikor megismerkedtünk, kifejezetten beszéltünk erről, mert nekem nagyon fontos, hogy a párom se cigarettázzon. Soha nem érdekelte, utálta ő is.

ma 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!