Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
A házban is cigizik? Te fizeted neki a cigit? Büdös tőle?
..vagy miért zavar annyira?
Én se akarnék dohányossal élni, de azért 15 év és 2 gyerek után megbeszélném inkább a dolgot. Nem cigizhet a házban, nem dobálhatja a kertben a csikkeket és mosson fogat utána. Max ha ezekbe nem menne bele akkor mondanám hogy viszlát
Hát eléggé szélsőséges vagy.
Van itt szerintem ezen kívül más probléma is nálatok.
A házban nem, nem én fizetem, nyilván amit arra költ, azt költhetné közös dolgokra, de nem ez a fő probléma, mert pl. ha valami hobbira, vagy sportra költene ugyanennyit, az nem lenne baj.
Érezni is valamennyire a szagot, meg én mindig is utáltam a dohányzást, nem tudnék többet úgy nézni rá, mint eddig. Elviselni el tudnám, de annak mi értelme
6-os!
Nem tudom hogy jön ez ide. Élhetek egyedül is, megismerhetek mást is, a feleségem lemondhat a dohányzásról. Minimum ez a 3 lehetőség van.
A barátnője cigizik és ha elmentek bulizni, ő is kiment vele, aztán egy idő után rágyújtott.
Amikor megismerkedtünk, kifejezetten beszéltünk erről, mert nekem nagyon fontos, hogy a párom se cigarettázzon. Soha nem érdekelte, utálta ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!