Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek, akik elváltak és arra kényszerültek, hogy egy ideig egy fedél alatt éljenek?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan alakult? Mennyire volt megterhelő, kínos...?
Ha gyermek(ek) is van(nak), ők hogy viselték a helyzetet?
#válás #Válás után egy fedél alatt
tegnap 17:51
1/10 anonim válasza:
Én nem, de egyik barátnőm igen, mert a férje szolgálati lakásán laktak, és még kellett 2 év szolgálat, hogy az övé legyen. Náluk 1 szabály volt: "Nem hozunk haza kóbor jószágot!". Azaz otthon mint 2 testvér éltek, és nem vihettek fel senkit, soha. Nekik annyiban nem volt nehéz, hogy a nő sokat ügyelt, a pasi külföldön volt, gyerek meg nem volt.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
tegnap 18:04
3/10 anonim válasza:
A szomszédomék. Rengeteget veszekszenek. A gyerek már elköltözött.
4/10 anonim válasza:
Egyik volt munkatársam. Idegösszeroppanást kapott és kórhába került. Utána nem volt az igazi szegény.
A volt férj szétvagdosta a ruháit, megette a kajáját, dirket beöntött az ágyába üditőt, kizárta stb képzelj el minden durva dolgot megcsinálta. Azt akarta a pasi, hogy menjen el, de neki nem volt hova és nem akarta a pasi kifizetni sem. Elérte, hogy szegény belebolondult az egészbe.
5/10 A kérdező kommentje:
A #4-es nagyon durva!!!
Emberségből bőven megbukott.
tegnap 20:17
6/10 anonim válasza:
4 vagyok. Sajnos igen. Pár év után kirúgták szegényt nem tudom azóta mi van vele. Sokáig türelmesek voltak, támogattak hátha jobban lesz, de nem lett. Rontott a munkahelyen a projekteket másanak kellett adni. A végén vagy fél évig semmit nem csinált csak bejött leült délután meg hazament.
7/10 anonim válasza:
3 èvig eltunk egyutt sulyos beteg lettem eletmentő műtetem volt. A szemetet a nappali kozepera rakta ,a frissen mosott ruhaimat a foldre dobta, gyerekeket elidegenitette szelsosegesen. Rèmàlom volt. A kulcsaimat, mobilomat a fejem alà tève aludtam. Az összes fontos holmimat a kocsimban tartottam bezarva. Belebolondultam
8/10 A kérdező kommentje:
Szörnyű, hogy nem sikerült normálisan rendezniük a helyzetet.
Nagyon sajnálom #7-es!!!
Remélem azóta jobb a helyzet!
tegnap 23:19
9/10 anonim válasza:
Volt annyi megtakaritasom h vettem egy lakoautot. Abban laktam a kertben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!