Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután beadtatok a válást elköltöztetek a gyerekkel? Ha nem/vagy ha nem lehetséges? -akkor milyen volt, hogy birtatok ki egy fedél alatt amíg szétválasztanak, milyen volt a kapcsolat köztetek?
Nálunk nagyon kemény időszak volt ez. Ősszel adtam be újra a papírokat, és több, mint egy évig egy fedél alatt kellett élnünk 3an. Sokszor sírva mentem be dolgozni is...A kisfiammal csak az apja ordítozását hallgattuk napi szinten. Mivel a tulajdonjog 50%-a az övé, így kirakni sem tudtam, iszonyat nehéz időszak volt. Novemberben költöztünk el, azóta változás nem történt (nem lehet vele megbeszélni semmit). Most vissza kell költöznünk, mivel nincs más választásom, és előre félek, mi lesz majd. Fogalmam sincs, hogyan oldom ezt meg..
Szóval kérdező, kitartást kívánok!
#2 vagyok, mi nem váltunk el, ha nekem címezted a kérdést. Csak a gyerek elvitele megütötte a szememet, gondoltam, ezt jobb volna jogilag helyre rakni.
Ha a gyerekelhelyezésben megállapodtatok, akkor nyilván nem támaszt kifogást a férjed, ha a gyerekkel együtt költözöl el.
Ez így nem igaz. Én az engedélye nélkül jöttem el az egy éves gyerekkel. Annyi hogy amég nincs végzés, addig az utcáról, óvodából, iskolából büntetlenül elviheti, de a másik lakásából még rendőrrel se.
4# miért kell visszaköltözzetek,tenyleg érdekel engem is ..
Mi vezethet odáig hogy visszamenj ha már elvaltatok?
Megélhetési problémák miatt? Köszi előre is a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!