Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy vannak nők, akik szeretnek szexuálisan belekavarni kapcsolatokba, szétválasztani párokat? Veletek történt már ilyen?
Pár mondatban kifejtenétek, köszi.
Én azt látom hogy egy pasinak pár év kapcsolat után elég nagy kísértés egy szex kaland, utána meg dobva van, úgy hogy az eredeti bnője is jó eséllyel megtudja.
(persze pasik is vannak akik ilyenek csak én most ffi szempontból kérdezem)
ja értem, tehát a nő a hibás hogy lefekszik a pasival és nem a pasi hogy nem tud hűséges lenni.
idióta
Ez, kedves kérdező, két emberen múlik.
Ha a pasi kitartana, a csábító sem lenne sikeres.
Voltam ilyen. És te nagyon rossz oldalról közelíted meg.
1. Volt hogy nem is tudtam, hogy van felesége.
2. Ha pedig tudtam, hogy van valakije, de nekem szimpi volt és bejött akkor miért ne feküdhetnék le vele? Nem kényszerítem, fenyegetem. Csak élek azzal a lehetőséggel, ami nekem tetszik
Pár hónapja kiírtak egy kérdést fordítva akkor mindenki a másikat oltotta.
Ott az volt a lényeg hogy tetszett neki egy lány de volt barátja. És a válaszolók azt írták hogy hogyan merészel egy kapcsolatba beleavatkozni, és udvarolni egy lánynak aki foglalt. Szóval ő lett a főgonosz.
Így azt mondom pszichometriailag volt érdekes a válaszokat olvasni. Tehát a válaszok függnek a kérdésfeltevéstől és az elindult válaszfolyam tartalmától.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!