Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, hogy vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy vannak nők, akik szeretnek szexuálisan belekavarni kapcsolatokba, szétválasztani párokat? Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés

Pár mondatban kifejtenétek, köszi.

Én azt látom hogy egy pasinak pár év kapcsolat után elég nagy kísértés egy szex kaland, utána meg dobva van, úgy hogy az eredeti bnője is jó eséllyel megtudja.

(persze pasik is vannak akik ilyenek csak én most ffi szempontból kérdezem)

2021. szept. 14. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 nézőpont kérdése, nagyban függ attól is milyen nemű az illető aki véleményt formál róla, mivel a válaszolók többsége tudat alatt automatikusan "behelyettesíti" magát a szituációba.

Nő a válaszoló - a szemét pasi félrelépett, megbízhatatlan alak, a kicsábító nő meg egy cafka, elcsábítaná az én pasimat is

Férfi a válaszoló - rohadt dzsigoló a kicsábító rámozdulna az én csajomra is, ha nő a kicsábító akkor hmmm....

+tényező attól is függ, hogy a válaszoló éppen milyen élethelyzetben van, másképp formál véleményt ha egy boldog, másképp ha egy elhidegült kapcsolatban van, s megint másképpen ha szingli

2021. szept. 14. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
43%

Amúgy milyen jó, hogy a kérdező direkt oda írta, hogy férfiból is van ilyen, erre ugyanúgy elkezdte itt a sok okoska, hogy “mindig a nő a hibás, mi?!”…

Itt nem arról van szó, hogy a pasi félre megy, erről is lehetne beszélni ha erről szólna a kérdés…

Itt azokról a nőkről van szó, akik kifejezetten azért mozdulnak rá egy monogám kapcsolatban élő férfira, mert az monogám kapcsolatban van.

Ez egy kisebb rész halmaza azoknak a nőknek akik kapcsolatban élő férfiakra mennek rá, mivel itt kifejezetten az az indok!

És igen, van ilyen férfiban is, de most nem az ilyen férfiak motivációjára és pszichológiájára kiváncsi a kérdező!

2021. szept. 14. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Egyetlen olyan nőről hallottam az ismertségi körömben, aki kifejezetten olyan pasikra utazott, akiknek van párjuk. Valószínűleg az arról szól, hogy ha egy szép nőtől csábítja el a férfit, akkor magát szebbnek gondolhatja. Miközben ezernyi más oka lehet, hogy a férfi hagyja magát elcsábítani.
2021. szept. 14. 12:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is kb. önértékelési dolognak tartom. Hogy meg tudja szerezni még egy stabil párkapcsolatból is a ffi-t.
2021. szept. 14. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!