Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményed egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed egy olyan huszonéves srácról, aki úgy vesztette el a szüzességét, hogy hazudott arról ismerkedés közben, hogy ilyen-olyan szexuális élményei voltak, és végül a csaj hamar lefeküdt vele?

Figyelt kérdés
febr. 5. 04:12
A kérdező szavazást indított:
Okos ember, szemben a mániákus igazmondókkal, akiknek akkor is jár a szájuk, ha nem kellene.
Már Dolores Umbridge is megmondta: Hazudni bűn.
26 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Értem... látom a választási lehetőségekből hogy nagyon okosnak érzed magad

Hú de fasza gyerek vagy aztaaa hogy le 200iq-ztad a szüzességed elvesztését waooo

Most jobban érzed magad?

Lehet csak bejöttél neki és nem annyira erkölcsös, így is úgy is hamar megkaptad volna észlény. Vagy ha tényleg amiatt akart kipróbálni jó nagy csalódás lehettél xD

febr. 5. 06:28
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Miért feltételezzük, hogy a csaj a múltbéli szexuális élmények miatt feküdt le vele hamar?
febr. 5. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
10%

Jol tetted

Ha oszinte vagy és bevallod hogy szuz vagy a senki se akar szexelni veled

febr. 5. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Használta az eszét és nem rinyált

Így kell csinálni

Nem kell benyögni h nem láttál még nunit és a farkadon se volt még

N

febr. 5. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A csaj nem azért dugott vele mert behantázott mindenféle nemlétező dolgot, hanem mert szimpi volt neki a srác. Ha viszont kicsit is több élettapasztalata van egy nőnek akkor hamar átlát a szitán és offolja a hazug embereket. Szóval nem annyira nyerő stratégia.
febr. 5. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy egyéjszakásnál vagy szexkapcsolatnál tökmindegy szerintem. Annak nem örülnék, ha a páromról tudnám meg, hogy hazudozott, mert szerinte máskülönben esélyt se adtam volna (voltam szüzekkel, úgyhogy tévedés).
febr. 5. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!