Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális, ha szarszagot éreztem szex közben?
Figyelt kérdés
Kutyapózban éreztem! És nem análba toltam, hanem punciba. Körülbelül 80 centi távolságra van ilyenkor az orr a lyuktól. És mégis megcsapott. Ehhez hozzá kell szokni, hogy ez ilyen? Vagy csak az én szaglásom túl jó?ma 02:06
1/3 anonim válasza:
Fingott
Nekem is volt ilyen hogy fing szag csapott meg
2/3 anonim válasza:
Ilyet már én is olvastam külföldi fórumoldalon. Szerintem normális. A tusfürdö nem tisztít olyan jól, mint a szappan, mondd meg neki, hogy szappannal mossa meg. Utána meg használjon oda antibakteriália krémet. Valami fertötlenítös cuccot. Sebfertötlenítö vagy ilyesmi. Akkor nem fog semmi büzölögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!