Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem osztozni akar rajtam más férfiakkal, ez normális?
Fiatal házasok vagyunk, én 25 éves, a férjem 27. már az esküvő előtt is viszsa vissza térő téma volt, hogy próbáljuk ki mással is, legyen egy beszálló, vagy akár párcserés szex stb. Én mindig hárítottam ezt, néha viccből mondtam hogy "édesem majd akkor térjünk vissza erre ha már elvettél". Szóval most hogy fél éve már házasok vagyunk ő komolyan vette és újra felhozta a témát.
Az alapja ennek az, hogy nekem alig van orgazmusom szex közben, csak akkor ha rásegítek, vagy ha ő kézzel, szájjal csinálja, normál szex alatt ritkán jutok a csúcsra. Egyszer véletlenül elkotyogtam hogy ez ő előtte nem így volt. Tudja magáról hogy az intim mérete nem túl férfias és ebből fakadóan van egy kisebbségi komplexusa is. (11cm).
Felhozta a témát, hogy keressek magamnak egy szeretőt, akit én választhatok ki, lehet bárki, bármilyen mérettel, csak szeretné ha ott lehetne, vagy legalább örökítsem meg számára az együttléteket.
Őszintén elgondolkoztam rajta, hogy bele kellene menni, mert sosem lesz ilyen lehetőségem később. 1 év múlva már szeretnénk belevágni a gyerek projektbe.
Mi vagy te a párja a társa vagy valami maszturbációs segédeszköz egy tárgy amit ürítésre használ amit körbe ad ?
De ha te is benne vagy h legyél több pasival pároddal
Akkor nincs gond
Az a gáz ha rád erölteti
N
Azok nyilatkoznak úgy, ahogy az egyes, akiknek semmi közük a témához, és életükben nem voltak ilyenbe benne.
Én is voltam ilyen "osztozós" történetben, és nekünk akkor borzasztó nagyot dobott a kapcsolatunkon, mert egy olyan vágyamat valósította meg az akkori párom ami mióta az eszemet tudom velem van, és az életem nagy részében ugye el kell nyomnom magamban.
F
Ha bele mész tuti ott hagyod utána ha mondjuk ,hogy 18/5 oda szaggat de úgy rendesen ,hogy remegjél a szerencsétlen férjed ott hagyod rögtön hozzá sem kellet volna menned ha nem passzoltok össze
( De ez kamu kérdés szerintem)
Napjainkban, hogy mi normális jó kérdés.
Viszont neked komolyan át kell gondolnod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!